⏳ FØDSELSDAGSRABAT: Spar 20%* på alle ikke i forvejen nedsatte varer | Slutter om

Tights

622 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 28 af 622 produkter

Tights til træning, hverdag og løb

Tights kan bruges til alt. Afslapning, intensiv træning og hverdagsoutfittet. Tights er hotteste mode og findes i et utal af farver og designs. Det gode ved tights er fleksibiliteten og den tætsiddende pasform. Du kan have dine tights på til oversize sweatshirts, lange toppe, cardigans og andre modeoverdele. Brug også tights under et par fitness shorts og sammen med en løbejakke. Mulighederne er mange. Det er dig, der bestemmer stilen og funktionen.

Træningstights følger dig

Det tætsiddende fit er genialt til træningstights, hvor du vil have maksimal bevægelsesfrihed og effektiv svedtransport. Træningstights er ofte fremstillet i en let, strækbar polyesterkvalitet. Du får en naturlig pasform med elastik i linningen. en pasform der følger dine bevægelser tæt og føles som et ekstra lag hud. En lille lomme findes gerne indvendig i linningen, hvor du kan have nøgler og kort til fitnesscentret. Du kan vælge de enkle træningstights, som matcher alle overdele eller de modige tights med farver, motiver og mønstre, der sætter gang i fitnessfesten.

Køb træningstights og modetigths hos SPORT 24

Her på webshoppen kan vi præsentere dig for mere end 100 varianter af tights til træning og hverdag. Alle tights har sine egne funktioner og teknologier, som du vil sætte pris på alt efter behov. Køb dine tights hos os, næste gang du mangler. Vi har korte, lange, detaljerige og enkle varianter i forskellige prisklasser til damer og herrer. Bestiller du i dag, vil du modtage dine træningstights indenfor 1-2 hverdage. I butikkerne har vi også et bredt udvalg, hvor der med garanti vil være nogen, der passer dig og din stil.

Se vores udvalg af Nike tights og Nike tights til damer.