The North Face jakker

23 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 23 af 23 produkter

Praktiske og moderne jakker fra The North Face til enhver årstid

Det kan være svært at finde den perfekte jakke afhængig af det behov du har. Men om du skal bruge en jakke til cykelture i regnvejret eller en jakke til trekkingture, kan du med sikkerhed finde en jakke fra The North Face.

The North Face er kendt for sine højteknologiske og funktionelle jakker til mange forskellige aktiviteter og årstider. Med en jakke fra The North Face er du sikret mod alle slags vejr. Du kan finde mange forskellige slags modeller i høj kvalitet. Det er både dunjakker, vinterjakker, parkajakker, fleecejakker og regnjakker du kan finde fra The North Face.

Jakker til enhver tid på året

Hvis du står og mangler en jakke til de koldere dage, hvor du har behov for at holde dig varm og tør er vinterjakkerne fra The North Face det perfekte valg til dig. Vinterjakkerne med varmeisolerende dunforing giver dig en lun komfort på de halvkølige vinterdage. Hvis du har behov for jakker til de lidt mere mildere vinterdage har The North Face også en løsning til dig. Her kan du finde de lidt mere lette jakker, som også er en alsidig jakke, som du kan anvende i hverdagen. Disse jakker er designet med en tynd fleeceforing og er meget let og blød. Jakkerne hjælper dig med at holde varmen på de kølige sommer- og forårsaftener uden du føler, at det bliver alt for varmt.

Moderne jakker

Selvom at The North Face oprindeligt blev skabt til udendørsaktiviteter, har de i dag særligt inden for modeverdenen vundet indpas. The North Face jakkerne er et populært valg som overtøj til hverdagen fordi de holder dig tør og varm. Særligt deres farvevalg og designs skiller sig ud fra andre brands, og du kan helt sikkert finde en jakke, som matcher resten af dit outfit. Du kan finde smarte og stilfulde jakker fra The North Face til børn såvel som unge og ældre mænd og kvinder.

Find din næste jakke fra The North Face

Når du skal finde din næste jakke fra The North Face er det vigtigt, at du er forberedt på den funktion den pågældende jakke har. Du bør overveje om du har behov for en vindtæt, vandtæt eller åndbar jakke – eller i hvert fald overveje, hvilken af de tre, som er vigtigst for dig. Hvis du skal bruge jakken til træning og når du holder dig aktiv, er det en god ide at vælge en The North Face jakke med høj åndbarhed. Er du derimod på udkig efter en jakke til vinter eller når du skal til og fra arbejde kan du med fordel vælge en jakke fra The North Face som er vind- og vandtæt.