☀ Sommerudsalget er i gang. Spar op til 50 % på tusindvis af udsalgsvarer HER ☀
The North Face

The North Face

192 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 28 af 192 produkter

Mærket The North Face bliver grundlagt i 1966 i San Francisco af alpinskiløberen Douglas Tompkins og hans kone Susie. Mærket var oprindeligt et navn på en butik med udstyr til skiløb, vandring og klatring. I 1968 overtager Kenneth ”Hap” Klopp  tre udstyrsbutikker. Kenneth ”Hap” Klopp tilføjer soveposer og rygsække til the North Faces sortiment.

The North Face henviser i den nordiske hemisfære den side af bjerget, der er koldest, mest iset og sværest at bestige. 

The North Face er inspireret af en klippe

1971: The North Faces logo bliver designet af David Alcom. Logoet er inspireret af den meget store klippe, Half Dome, i Yosemite National Park i Califonien, hvis man ser på klippen fra vest. Det ligner, at klippen har mistet sin ene halvdel, men det menes, at det klippen altid har set ’halv ud’.

1970erne: The North Face sender deres første telte på markedet.

1983: Ekstremt skitøj og -udstyr bliver en del af The North Faces sortiment.

1980erne: The North Face er det eneste mærke, der tilbyder High-performance udendørstøj, skitøj, soveposer, rygsække og telte, i USA.

1984: The North Face har 800 ansatte og eksporterer produkter til 22 lande.

2000: The North Face overtages af VF Corperation.

2007: The North Face står sammen med verdens største rygsækmærke, JanSport, som også er ejet af VF Corperation, for salget af næsten halvdelen af mindre rygsække i USA samme år.

The North Face sponsorerer topatleter

-          Johan Olofsson kommer fra Sverige og er snowboarder. Da han i 1996 medvirkede i snowboardfilmen TB5 lavede han et så vildt trick, at han kom i Guinness Rekord Bog 1996. I 2010 medvirkede han i Teton Gravity Research’s film Deeper.

-          Lizzy Hawker er udholdenhedsatlet fra England. Hun har vundet Ultra trail Tour du Mont Blanc i 2005, 2008 og 2010. Det er et løb på 166 km med en forskel på 9500 meter i højden.

-          David Carrier Porcheronand kommer fra Quebec i Canada og er tidligere snowboarder

The North Face forstår at lave tøj, udstyr og sko til selv det hårdest udendørseventyr. Derfor er SPORT 24 stolte over at kunne tilbyde dig The North Faces kvalitetsprodukter.

The North Face dame

The North Face herre

The North Face børn

The North Face jakker

The North Face T-shirt

The North Face tasker