Tennisbolde

9 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 9 af 9 produkter

Hav udstyret i orden - køb dine tennisbolde i SPORT 24

Når du træder ud på banen for at spille tennis, er det essentielt at du har det rigtige tennisudstyr, for at få det bedste ud af kampen. Her handler det ikke kun om din tennisketcher og tennissko, men bestemt også om de tennisbolde du skal spille med. For at kunne lave alle de lækre tennisslag du går og drømmer om, skal du også have tennisboldene, der kan gøre det muligt. Hos SPORT 24 kan du få disse tennisbolde.

Spil som de professionelle uanset niveau

Om du spiller på grus, græs eller hardcourt, kan du hos SPORT 24 få tennisbolde, som passer til dig og den kamp du skal spille. Det er uanset om du dyrker din sport som hobby, eller du spiller på højt niveau. En tennisbold er ikke bare en tennisbold - du skal have den rigtige til dit behov. Om det er en langsommere bold der gør det nemmere at spille duellerne, eller en slidstærk tennisbold med godt opspring og komfort, det bestemmer du. Det kan også være du ønsker en bold til leg for de mindre. Her vil en skumtennisbold være det rigtige valg for dig. Så lad ikke udstyret definere dit spil, men sørg for at du har de rigtige tennisbolde.

Tjek om dine tennisbolde skal udskiftes

En god måde at tjekke om din tennisbold snart skal udskiftes, er ved at tjekke om den har tabt gas og er begyndt at føles ”flad,” eller ikke hopper så godt mere. En anden måde du kan tjekke om det er tid til en ny bold, er ved at inspicere det gule filt som er på bolden. Det gule filt er det som får bolden til at svæve, og hvis dette er slidt, vil bolden ikke svæve korrekt i luften. Så hvis en af de to ting er tilfældet ved dine tennisbolde, så er det tid til at skifte dem ud.

Altid god service med hurtig levering

SPORT 24 sikrer den gode service, og sørger for afsendelse indenfor 1-2 hverdage på alle ordrer. Udover dette tilbyder SPORT 24 også 365 dages fuld returret på ubrugte varer i original emballage, hvilket både gælder køb i butikkerne og på webshoppen. Hvis du har brug for hjælp, sidder vores behjælpelige kundeservice altid klar til at give dig den hjælp, du skal bruge. Så uanset dit problem eller spørgsmål, finder vi et svar.

Gratis levering som VIP-medlem

Få dine tennisbolde leveret gratis som VIP-medlem i SPORT 24. Det er blot en af de mange fordele du kan få som VIP-medlem. En anden fordel er vores medlemstilbud, som du kan få både i vores lokale SPORT 24 butikker og på webshoppen. Så her kan der være penge at spare for dig. Se de mange fordele som VIP-medlem her.

Find dine tennisbolde hos SPORT 24

Hos SPORT 24 er der tennisbolde til alle behov, og bestemt også nogle du kan bruge. Så kig forbi en af vores fysiske butikker og få hjælp af vores altid professionelle personale, eller køb dem på vores webshop. Sammen finder vi det rigtige til dig.