Vi løber stærkt lige nu og 2-4 dages ekstra afsendelsestid kan forekomme

Bikinier

26 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 26 af 26 produkter

Flotte bikinier - der passer til dit behov

Skal du have en ny flot bikini til badeferien eller en smart sportsbikini til svømning, så find den helt perfekte bikini i det spændende udvalg lige her på siden. Det essentielle er, at finde den helt rigtige bikini til netop din kropsform - det får du hjælp til lige her på siden!

Den flotte "lille" strandbikini, svømmebikinien eller det hele i én

Bikinier med bindebånd er meget moderne. Med dén type bikini, får du nemlig nemt en optimal pasform, da du selv kan justere snorene. Du får desuden god mulighed for at få ekstra udbytte af solen, når du ligger på stranden, da stropperne er smalle - men husk solcremen.

Går du efter en tætsiddende svømmebikini, skal den helst være både praktisk, smart og komfortabel. På den måde kan du føle dig godt tilpas både i og oppe af vandet. Denne kombination af høj komfort og lækkert design finder du lige her på webshoppen. Gå eventuelt efter hotpants, hvis du vil være sikker på, at underdelen sidder perfekt, når du svømmer.

Vælg den rigtige bikinitype til din kropsform

Det kan være svært at vælge præcis dén bikini, der passer bedst til netop din kropsfacon. Her er derfor nogle effektive guidelines, så du kan finde den helt rigtige model, der flot fremhæver din krop på den allerbedste måde.

Barm

Har du en mellemstor barm, skal du gå efter en god støtte i din bikinitop. Dette får du typisk, hvis du vælger en overdel med bøjle eller med halterneck. Halterneck bikinier fås også med bøjle, og denne kombination kan ofte være den helt rigtige løsning for dig, der søger en overdel med optimal støtte til barmen.
Har du en lille barm, er en trekantsoverdel ofte en god løsning, da du selv kan binde den og på den måde sikre, at den sidder helt optimalt.

Hofter

Til dig med brede hofter er der to rigtige gode løsninger. Du kan vælge en bikiniunderdel med høj talje og høj benskæring, hvilket får dine ben til at se længere ud og samtidig flytter fokus væk fra hofterne. Du kan også med fordel vælge hotpants, så du føler, at du kan "dække" dine hofter. Du kan desuden vælge modeller i mørke og diskrete nuancer, så du undgår farvestrålende hofter, der tiltrækker sig for meget opmærksomhed.
Har du derimod smalle hofter, kan du bære det meste. Vælg gerne stærke farver og eventuelt en lavtsiddende trusse, der giver et flot, feminint sommerlook. Underdele der bindes i siderne, kan desuden give illusionen af mere fylde til hofterne, hvis du ønsker dette.

  • Mellemstor barm og smalle hofter - Overdel med bøjle og bikiniunderdel, der bindes i siderne.
  • Lille barm og brede hofter - Trekantsoverdel og bikiniunderdel med høj benskæring.
  • Mellemstor barm og brede hofter - Halterneck og bikiniunderdel med høj benskæring eller hotpants.
  • Lille barm og smalle hofter - Trekantsoverdel og en bikiniunderdel, der bindes i siderne.

Størrelsesguide til bikini

StørrelseBrystmål, cmHoftemål, cm
XS -32-3476-8084-86
S - 36-3680-8686-92
M - 38-4086-9492-100
L - 42-4494-102100-108
XL -46-48102-108108-114

 

HUSK: Bikinier må gerne sidde stramt i tør tilstand, da de kan give sig lidt, når de bliver våde.

Bikinier til børn

Alle vores bikinier til børn er i smarte og moderigtige designs. Det vigtigste er at vælge den helt rigtige størrelse, så du sikrer, at modellen sidder godt. Du kan både finde almindelige sorte udgaver og modeller med smarte mønstre og klare farver.

Find din nye bikini i det store udvalg hos SPORT 24

Vælg den helt rigtige bikini, der passer til netop dit behov, din kropsform og din stil. Du kan vælge et sæt eller blot en over- eller underdel og sammensætte de smarte designs. Hos SPORT 24 finder du både stilrene sorte bikinier, samt modeller i flotte mønstre og farver, som du kan mixe og matche, så du får din helt egen stil. Ferien ved vandet bliver meget sjovere med en ny, smart bikini - find den lige her på SPORT.24.DK!

 

Se også vores store og spændende udvalg af badedragter eller tjek hele vores sortiment af badetøj ud.