UDSALG på tusindvis af varer | SHOP HER >

Udstyr til svømmetræning

9 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 9 af 9 produkter

Top-udstyr til svømmetræning

Her på siden finder du noget af det bedste udstyr til svømmetræningen. Uanset, om du er nybegynder eller er ude på at tage svømmetræningen til et højere niveau, kan du her finde noget udstyr, som hjælper dig.

Læs mere om de enkelte produkter på deres individuelle varekort, og tag et dyk ned i nye muligheder for forbedringer af din svømmetræning.

Alt fra luffer til kickboards

Hvis du har en ny, lille vandhund med i bassinet, er hjælpeudstyr som luffer og bælter en fremragende hjælp til svømmetræningen og trygheden i vandet. Her i sortimentet har vi tænkt på alle svømmere fra de første svømmetag til den finpudsede teknik.

Til den øvede svømmer, der gerne vil forfine svømmeteknikken eller sætte mere styrke på træningen, kan vi præsentere hjælpemidler fra blandt andet Speedo. Svømmeudstyr fra Speedo har netop til formål at bringe din svømmetræning til et helt nyt niveau. Mærket er verdenskendt for kvalitet og funktion. Svømmeatleter verden over har godkendt svømmeudstyr fra Speedo. Du kan roligt kaste dig ud i bassinet med et kickboard eller en pull boy, der sikrer en effektiv og fokuseret svømmetræning.

Køb udstyr til svømmetræningen i din sportsbutik

Hos SPORT 24 kan vi hele året tilbyde dig svømmeudstyr til træning og tryghed i vandet. Hvis du er helt ny i vandet, kan vi også klæde dig på i velsiddende og komfortabelt badetøj, ligesom vi også har badetøj til sportsbrug og elitesvømmere. Hos os får du altid holdbar kvalitet og service, uanset om du handler med os online eller i din nærmeste SPORT 24 butik. Svømning er en af vores favoritsportsgrene, og vi er altid klar på en snak om aktiviteterne i vandet, uanset om det er på sportsplan eller bare for sjov. 

Fyld dit svømmeskab op med det rette udstyr til svømmetræningen. Svømning bliver bare sjovere, når du har det rette udstyr.