Spaniens landsholdstrøje

2 produkter

Filtrer
KategorierVis liste
Fodbold
(2)
Fodboldtøj
(2)
SizeVis liste
128
140
152
164
176
S
M
L
XL
2XL
ButikVis liste
Sport24 - 8000 Aarhus Bruuns Galleri
(2)
Sport24 - 1560 København Fisketorvet
(2)
Sport24outlet - 5220 Odense
(1)
Sport24 - 2300 København Field's
(1)
KønVis liste
Mænd
(1)
Drenge
(1)
Piger
(1)
Pris
DKK 530
DKK 700
MærkerVis liste
adidas
(2)
KlubVis liste
Spanien
(2)
FarverVis liste
Rød
(2)
Sortering
Viser 2 af 2 produkter

Ser man Spaniens landsholdstrøje på vinderne?

Da spillerne i Spaniens landsholdstrøje vandt verdensmesterskabet i 2010 var alt fryd og gammen efter finalen mod Holland, der blev lukket og slukket, da spanierne bragte sig foran med 1-0 i den forlængede spilletid! Målet blev scoret af Andrés Iniesta, som til daglig spiller i storklubben FC Barcelona. Det var en nervepirrende finalekamp, der endte lykkeligt for de spanske fodboldfans, som dermed fik deres første og hidtil eneste verdensmesterskab – trods Spaniens ellers så stolte fodboldtraditioner.

Derimod endte seneste VM slutrunde i Brasilien skuffende, da stjernerne i Spaniens landsholdstrøje skuffede måtte forlade VM slutrunden i fodbold efter det indledende gruppespil. Derfor er enhver spiller i Spaniens landsholdstrøje opsat på at revanchere dette, når bolden ruller igen ved VM i fodbold, der bliver afholdt i Rusland i 2018.

Til gengæld har Spanien vundet 2 europamesterskaber de seneste par år – så det er ikke fordi, at det spanske landshold mangler mesterskabserfaring. I alt har de tilkæmpet sig 3 guldmedaljer og 1 sølvmedalje ved EM. I 2008 vandt de over Tyskland med en 1-0 sejr i overtiden. Målet blev scoret af Fernando Torres, som tidligere har drevet gæk med forsvarsspillerne i England, da han repræsenterede Liverpool og Chelsea. I 2012 vandt de 4-0 over Italiens fodboldlandshold, der desværre ikke præsterede på det topniveau, som man ellers normalt kan forvente fra dén ellers så stolte fodboldnation.

To klubber er hovedleverandører af spillere, der iføre sig Spaniens landsholdstrøje

Fodbold er nationalsporten i Spanien, og landet har rigtig mange storklubber, som eksempelvis fodboldklubben Real Madrid, der meget imponerende har vundet UEFA Champions League et tocifret antal gange! Det gør den spanske klub til en af de fodboldklubber, der har været mest dominerende i Mesterholdenes turnering. Dog er Real Madrid skarpt forfulgt af for eksempel den Italienske klub AC Milan, som ligeledes har vundet turneringen masser af gange.

Som ærkenemesis til Real Madrid er den catalanske storklub FC Barcelona, der – sammen med Real Madrid - har domineret både nationalt og internationalt i mange år. Med utallige Champions League trofæer og spanske mesterskaber, er FC Barcelona en kapabel og seriøs udfordrer, når pokalerne skal uddeles i slutningen af sæsonen.

Spillerne i Spaniens landsholdstrøje er favoritter

Det spanske landshold er utvivlsomt blandt favoritterne til at vinde VM i år. Holdkortet er fyldt med store stjerner, som til daglig slår deres folder i europæisk topfodbold – Real Madrids Sergio Ramos og Barcelonas Andrés Iniesta er blot nogen af disse. Ellers er spillerne i Spaniens landsholdstrøje spredt over det meste af Europa. Eksempelvis har flere spanske landsholdsstjerner stor succes i engelske storklubber som Manchester City, Manchester United og Chelsea.

Den spanske fodboldkultur har meget tilfælles med fodboldkulturen i en af de andre favoritter; Brasilien. Når de spanske fodboldspillere løber på banen i Spaniens landsholdstrøje, samles folket troligt for at vise deres støtte til landsholdet. Der er en fantastisk stemning til spanske fodboldlandskampe, hvor de røde og gule farver pryder stadion. Spanske fodboldfans er gerne malet med ansigtsmaling i alle afskygninger – og de fodboldtossede spanske tilskuere får nærmest lægterne til at forsvinde i et perfekt samspil af festlige farver.

Køb den spanske landsholdstrøje hos SPORT 24!

Skal du også være en del af det spanske fodboldlandshold, når de store spanske spillere stormer på banen for at vinde en titel mere? Skynd dig at bestille din spanske landsholdstrøje og andet landsholdsmerchandise fra Spaniens landshold allerede nu! Tjek udvalg online på SPORT24.DK eller henvend dig i en af de fysiske SPORT 24 butikker.