SønderjyskE merchandise

34 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 28 af 34 produkter

Den stolte SønderjyskE fodboldklub

Er du ægte SønderjyskE fan og søger SønderjyskE trøjer og merchandise, er du kommet til det helt rigtige sted! Her på siden finder du nemlig både den flotte, lyseblå SønderjyskE fodboldtrøje til hjemmekampene, SønderjyskE udebanetrøje, samt masser af lækkert SønderjyskE merchandise - så du bliver helt klar til kamp på Sydbank Park.

SønderjyskE er danmarksmestre i overlevelse

Siden fodboldholdet i Haderslev første gang spillede sig op i Superligaen - tilbage i år 2000 - har stolte sønderjyske fodboldfans kunnet opleve mange spændende og nervepirrende fodboldkampe på Sydbank Parks grønsvær. De to første oprykninger endte med ærgerlige returbilletter efter blot en enkelt sæson i Superligaen. Dette fik dog en ende da den tredje oprykning var en kendsgerning i 2008. Siden da har SønderjyskE nemlig i hver sæson på fremragende vis overrasket alle fodboldeksperterne og sikret sig en ny sæson i landets bedste fodboldrække. Derfor er det nok ikke helt ved siden af at kalde SønderjyskE Fodbold for danmarksmestre i at undgå nedrykning.

Støt SønderjyskE i Superligaen

At være Sønderjyske fan kræver altså hård hud og gode nerver, da kampene på Sydbank Park ofte handler om overlevelse. Stolte sønderjyske kræfter dannede tilbage i 2004 SønderjyskE Fodbold Support, som er den officielle fanklub. Medlemmerne af SønderjyskE Fodbold Support står i deres SønderjyskE trøjer i ”Blue Section” på hjemmebanen Sydbank Park. Herfra støttes spillerne i de lyseblå SønderjyskE trøjer med sang, råb og flag, så spillerne bæres frem af støtten fra de lokale tilhængere, der hylder sine helte for fight, gejst og evnen til aldrig at overgive sig. 

Bær stolt din SønderjyskE trøje

Som rigtig fan af fodboldklubben i Haderslev, bærer man stolt den flotte blå Sønderjyske trøje – både på stadion og til hverdag. Det betyder noget for en stolt sønderjyde at kunne heppe på sit fodboldhold, vise sit tilhørsforhold og støtte den fodboldklub, der har leveret så meget god fodboldunderholdning til sine fans på Sydbank Park.

Køb de ægte SønderjyskE trøjer hos SPORT 24

Netop derfor har SPORT 24 samlet de ægte SønderjyskE trøjer til både udebane og hjemmebane, samt alt det spændende merchandise, lige her på siden – så du nemt kan vise din stolthed og støtte dit fodboldhold, når de tørner afsted mod nye fodboldudfordringer. Så køb de ægte SønderjyskE trøjer og masser af sejt merchandise her på SPORT24.DK – bestil nu og modtag hurtigt og sikkert dine varer. God kamp!