Her på siden finder du vores spændende udvalg af solhatte til børn. Sortimentet byder på flere forskellige typer som eksempelvis smarte UV solhatte, bøllehatte og kasketter, så der er noget for enhver smag. Vælg dit barns favorit og bliv klar til skønne sommerdage på stranden, i haven eller på legepladsen – med optimal skygge til ansigtet og god beskyttelse mod solens stråler.

Solhatte til børn

46 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 28 af 46 produkter

Smarte solhatte til piger og drenge

Når solen står højt på himlen og børnene leger ude, er det vigtigt at passe på og sørge for god beskyttelse mod solens stråler, så solskoldning undgås. Solcreme er naturligvis en oplagt løsning, men det kan også føles besværligt og tidskrævende at smøre børnene ind igen og igen. Er du eksempelvis ved stranden med børnene, kan det være en god idé at anvende UV beskyttende badetøj og en solhat. De smarte UV solhatte til børn er typisk designet som en såkaldt legionærhat med en praktisk nakkeskygge. Uanset hvilken type solhat du søger, finder du her på siden et godt udvalg til både piger og drenge.

Optimal beskyttelse med den rette solhat til børn

Er du ude efter en optimal solbeskyttelse til dine børn, anbefaler vi enten en legionærhat eller en bøllehat. Begge solhatte er nemlig designet med skygge til nakke og ører, som oftest er nogle af de mest udsatte steder. Er UV indekset knap så højt, kan en kasket også sagtens anvendes som solhat, hvis du husker at smøre nakke og ører i solcreme efter behov.

Køb trygt solhatte til børn online på SPORT24.DK

Når du køber solhatte til børn online hos SPORT 24, får du altid høj kvalitet og god service. Vi leverer din nye solhat efter 1-2 hverdage og giver dig 365 dages returret, hvor du enten kan sende dine varer retur eller bytte i din lokale SPORT 24 butik. Husk også at du som klubmedlem hos SPORT 24 får en række attraktive fordele og du kan nemt og hurtigt blive medlem.