Sokker til hele familien

Sokker og strømper er uundværlige i enhver garderobe. Til hverdag, fritid og sport er sokker en naturlig del af påklædningen. Sokkerne skal støtte dine fødder og bidrage til en god komfort. Da sokker er nødvendige i stort set alle sammenhænge, findes de også i et utal af kvaliteter og designs. Hos SPORT 24 har vi sokker, der matcher alle formål.

Sokker til sport

Sokker til sport har ét primært formål: At være svedtransporterende. Dine sportssko kan være nok så åndbare og ventilerende, men hvis ikke dine sokker har en effektiv svedtransport, er det ikke til meget nytte. Svedtransporterende sokker holder dine fødder tørre og friske under alle aktiviteter.

Sportssokker er ofte fremstillet af polyester, der er et let, åndbart og ikke mindst svedtransporterende materiale. Ellers har sokker til sport mange forskellige designs. Du kan få sportssokker som ankelsokker eller med mellem eller højt skaft. Der er gerne tænkt over at sætte sømmene, så de ikke generer i skoene, og så er de forsynet med en kraftigere polstring ved føddernes mest udsatte zoner for at give den optimale støtte under sport.

Sokker til hverdag

Til hverdag skal dine sokker kunne tilbyde komfort, varme og god stil. Der er naturligvis forskel på sokker til sommer- og vinterbrug, og derfor findes der også mange forskellige kvaliteter.

Dine hverdagssokker skal passe til dit øvrige outfit, og derfor kan du få sokker i et utal af designs. Vælg de spraglede og farveglade eller de dæmpede og stilfulde til din hverdagsmode. Du gør dine fødder en tjeneste ved at købe sokker i en god kvalitet, der tilbyder en høj komfort gennem dagen.

Sokker til alle familiemedlemmer

Hele familien kan blive udstyret og opdateret med nye sokker i strømpeskuffen. På SPORT24.DK finder du altid et stort udvalg af sokker til sport, fritid og hverdag. Fra familiens yngste til ældste har vi sokker, der matcher størrelse og smag. Fra din lokale SPORT 24 butik kan du også altid få et par velsiddende sokker med hjem – klar til at gå hverdagens og sportens udfordringer i møde.