NY AVIS | Find de mange sommervarer til skarpe priser her >

Softshell jakker til børn

24 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 24 af 24 produkter

SOFTSHELL JAKKER TIL piger og drenge

En softshell jakke er ideel til børn. Jakken er ekstremt funktionel og praktisk med god mobilitet og let komfort til udeleg.

Hos SPORT 24 synes vi, at børn skal kunne lege frit og have mulighed for at få en masse frisk luft uden at føle sig begrænset i sin påklædning. Det er helt klart muligt i en softshell jakke. Her er der sørget for en god beskyttelse mod vind og vejr, mens jakken er yderst let og åndbar. En softshell jakke er kendetegnet ved at være:

  • Vindresistent
  • Vandafvisende
  • Høj slidstyrke
  • Isolerende

Det er gode egenskaber, når dit barn vil lege ude i både solskin og gråvejr. Takket være den høje slidstyrke, holder en softshell jakke til børn længe og kan snildt bruges over flere sæsoner. Det er altså en god investering at købe en lækker softshell jakke. Her på siden får du præsenteret vores brede udvalg af softshell jakker til både piger og drenge i rimelige prisklasser fra kompetente leverandører.

OK at blive beskidt i softshell jakker

Børn leger bedst, når de kan få lov til at give den gas med jord, vand, græs, sand og meget mere uden at tænke over at skulle holde sig rene og pæne i tøjet. En softshell jakke er derfor et fantastisk valg til både piger og drenge. De kan holde til at blive godt beskidte og er nemme at gøre rene igen. Den holdbare kvalitet sikrer, at lidt skidt ikke skader materialet, og softshell jakker til børn er derfor også suveræne til dagpleje og børnehavebrug, hvor der bliver tumlet og leget udendørs i mange timer.

Køb softshell jakker til børn hos SPORT 24

Med et bredt udvalg af softshell jakker fra forskellige overtøjsmærker kan du helt sikkert finde en softshell jakke, der passer til dit barn; dreng som pige. Vælg en softshell jakke med masser af kulør eller en mere afdæmpet udgave, der passer til det meste tøj og syner knap så beskidt efter brug.

Hos SPORT 24 har du god chance for at vælge den rigtige softshell jakke. Hvis du bestiller online, er det nemt at sende varen retur eller bytte i butikken, hvis det skulle have været en anden størrelse. I de landsdækkende SPORT 24 butikker har dit barn også rig mulighed for at prøve et udvalg af softshell jakker for at finde frem til den rette. Vi ønsker at give dig den bedste service. Derfor har du altid hele 365 dages bytteret, hvor du enten kan sende retur til webshoppen eller bytte i en fysisk butik.

Store fordele som klubmedlem

Husk at du får masser af fordele, hvis du melder dig ind i vores kundeklub. Det er ganske gratis og giver dig blandt andet muligheden for at komme forrest i køen til gode tilbud, optjene bonus på alle dine køb samt få fri fragt og returfragt, når du handler online her på webshoppen. Læs mere om alle de mange spændende fordele og tilmeld dig som klubmedlem lige her.