Grundet ekstraordinær travlhed skal du påregne 2-3 ekstra afsendelsesdage
Silkeborg IF

Silkeborg IF fodboldtøj og merchandise

4 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 4 af 4 produkter

Silkeborg IF – traditionsklubben fra Søhøjlandet

Silkeborg IF blev stiftet den 26. april 1917, men markerede sig først for alvor da klubben i 1987 sikrede sig oprykning til landets bedste fodboldrække – den daværende 1. division. Siden har Silkeborg IF mere eller mindre spillet med i det fine selskab kun afbrudt af et par kortvarige ophold i den næstbedste række.

Guld, sølv og bronze samt pokaltriumf

Silkeborg IF – eller SIF – vandt sit første danske mesterskab i sæsonen 1993/94 med en suveræn præstation igennem hele sæsonen, hvor holdet i de røde spilletrøjer stort set lå nr. 1 fra start til slut. I de efterfølgende år satte den midtjyske traditionsklub sit store præg på dansk fodbold med blandt andet en sølvmedalje og to af bronze. En fremragende præstation af den lille klub fra Søhøjlandet, som endda også præsterede at vinde Pokalfinalen i 2001.

Stort sammenhold og holdånd

På trods af de flotte resultater på banen er klubben kendt som en meget social fodboldklub, der giver plads til alle på og omkring holdet. Silkeborg IF har altid været en klub hvor sammenhold og teamspirit har været vigtige nøgleord i både svære tider og på vejen mod succes og medaljer. Mange store danske fodboldspillere har igennem tiden båret den røde Silkeborg spilletrøje og for langt de flestes vedkommende bevares kærligheden og forbindelsen til Silkeborg IF – selv efter klubskifter og karrierestop.

Masser af legender igennem Silkeborg IF’s historie

Nogle af de største spillere som stolt har båret den røde Silkeborg trøje er:
Morten Bruun, Peter Kjær, Martin Laursen, Jacob Laursen, Jacob Kjeldbjerg, Heine Fernandez, Henrik ”Tømrer” Pedersen. Herudover har klubben på trænersiden formået at tiltrække store navne som Viggo Jensen, Bo ”Bosse” Johansson, Preben Elkjær, Sepp Piontek, Troels Bech og Kent Nielsen.

Shop Silkeborg IF fodboldtrøje her

Klubben har altid optrådt i røde spilletrøjer på hjemmebanen i Silkeborg og her på denne Silkeborg IF shop kan du købe din helt egen spilletrøje og spilleshorts. Vis din støtte til den hårdtarbejdende midtjyske traditionsklub i de røde farver og ifør dig stolt dit Silkeborg merchandise – både til hverdag og når du møder op til kamp på Jysk Park.