Sidas

6 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 6 af 6 produkter

SIDAS er exceptionel komfort til fødderne

SIDAS er såler til dig, der ønsker højere komfort og mere støtte til dine fødder, end du typisk får fra sålerne i dine normale sko. Her på siden kan du bestille dine SIDAS såler. Mærk hurtigt forskellen og velværet, som din aktive krop fortjener.

Naturlig og effektiv støddæmpning med SIDAS

SIDAS er fodformede såler, der er udført med et anatomisk og komfortabelt design. Du opnår en støtte til fødderne, der også giver en naturlig og effektiv støddæmpning. Sammen med det åndbare og antibakterielle finish sikrer designet dig en behagelig følelse og et sundt og naturligt klima i skoene.

SIDAS uanset alder og aktivitet

Uanset, om du er 10, 20, 30 eller 60 kan SIDAS såler forsyne dig med den rette støtte til dine fritids-, sports- og hverdagsaktiviteter.  SIDAS er 3D indlægssåler, som er sat i verden for dine fødders velbefindende. Du går mange skridt på dem hver dag – derfor fortjener de den bedste støtte.

Der kan remses en masse fordele for SIDAS såler, her får du de vigtigste i forhold til en aktiv hverdag:

  • SIDAS personliggør dine sko og sikrer dermed den bedste komfort
  • Indlægssålerne absorberer stød fra underlaget
  • Skader og vabler forebygges med det anatomisk fodformede design
  • SIDAS støtter og stabiliserer dine fødder
  • Fodens dynamiske funktioner hjælpes på vej med SIDAS indlægssåler

Giv dine fødder SIDAS fra SPORT 24

SIDAS vil lynhurtigt blive fast inventar i dine sko, når du først har prøvet dem. Hos SPORT 24 forhandler vi et bredt udvalg af SIDAS indlægssåler til børn og voksne. Læs mere om de enkelte SIDAS såler på de individuelle varekort. Kom ind i din lokale SPORT 24 butik, hvis du har brug for yderligere vejledning. Her på webshoppen sender vi dine såler af sted, så du har dem inden for 1-2 hverdage. Du kan handle sikkert og nemt, uanset hvor du er, og hvilken metode du ønsker.