NY TILBUDSAVIS | Find de mange, skarpe tilbud her >

Shorts

694 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 28 af 694 produkter

Shorts til sport og fritid

Shorts er uundværlige. Når du dyrker sport, har du brug for shorts, når du slapper af, er det komfortabelt i shorts, når vejret er godt, er shorts et must-have. Her på siden finder du et bredt udvalg af shorts til alle sportsgrene og fritidsformer. Både børn og voksne kan blive klædt på i shorts fra kendte sportsmærker og føle sig velklædt med et moderigtigt og sporty look.

Stilrene, kulørte og grafiske shorts

Når shorts er anvendelige til mange formål, bruges de naturligvis af mange forskellige mennesker med forskellig smag.

Er du til det enkle, stilrene look, har vi shortsene.

Er du frisk på mange og stærke farver, har vi shortsene.

Er du til grafisk print og fart over feltet, har vi shortsene.

Med et udvalg, der svinger omkring de 400 styles, skulle der gerne være et par, der falder i din smag her på webshoppen.

Komfortable shorts i holdbar kvalitet

Pasformen er vigtig for alt det sportstøj, vi forhandler hos SPORT 24, dernæst kommer kvalitet og holdbarhed. Sportsudøvere er forskellige, og det skal shortsene også være. Det er heller ikke ligegyldigt, om du skal bruge shorts til løb, fitness, fodbold eller badminton. Shortsene skal kunne tilbyde noget forskelligt alt efter formål, men de skal alle tilbyde:

  • Høj komfort
  • Bevægelsesfrihed
  • Holdbarhed

Ofte er shorts til sport designet med elastik og løbesnor i linningen, der giver mulighed for en individuel pasform. Det gør også shortsene yderst behagelige til ren afslapning og hverdagsmode.

Funktion alt efter brug

Der er naturligvis forskel på, om du skal bruge et par shorts til sport eller fritidsbrug. Shortsene til sport, skal yde dig en effektiv svedtransport og åndbarhed med en fremragende fleksibilitet i materialet. Til hverdagsbrug behøves shortsene ikke være nær så svedtransporterende eller fleksible, da der er tale om et andet aktivitetsniveau.

Gør dig klart, hvad du primært skal bruge shortsene til, og udvælg dig en model efter det.

Køb shorts hos SPORT 24

Hele året kan du købe shorts på SPORT24.DK. I vores fysiske butikker har vi også altid et dækkende udvalg af shorts til forskellige sportsgrene. Find det par shorts, der passer bedst til din stil og dit behov, og put dem i kurven enten fysisk eller online her på siden.

Bestiller du shorts online, har du dem fremme om 1-2 hverdage. Som klubmedlem får du gratis fragt både ved forsendelse og retur. Du kan også altid bytte dine varer i din nærmeste SPORT 24 butik. Hvis ikke modellen eller størrelsen passer dig. 

Find inspiration i nogle af vores mest populære shorts-kategorier: