Træt af regnvåde jakker og støvler? Se udvalget af lækkert regntøj til hele familien HER >

Sandaler

(209 produkter)

Sandaler til alle aktiviteter

Foråret åbner op for brugen af sandaler til alle mulige aktiviteter. Her på siden finder du vores samlede udvalg af flade sandaler til alverdens brug. Iblandt udvalget er der både badesandaler, flip flops, sportssandaler og outdoorsandaler. Du bliver klædt på til allroundaktiviteter med høj komfort om fødderne.

Flade sandaler med høje standarder

Med mere end 100 forskellige modeller har vi flade sandaler til de fleste fødder og ønsker. Hele familien kan blive klædt på i flade sandaler, som er alt andet end en flad fornemmelse. Alle sandaler er valgt med fokus på:

  • Høj kvalitet
  • Høj komfort
  • Høj slidstyrke
  • Velsiddende fit

Uanset, om du står overfor en udfordrende og eventyrlig vandring eller venter på at komme ud at nyde sommersolen ved stranden, kan du finde et par sandaler til formålet her på siden. De flade sandaler har mange looks og forskellige funktioner, der er tilpasset brugen. Går du efter en outdoorsandal, skal du naturligvis have et par, der støtter dig og sidder tæt om fødderne. Skal sandalerne med på stranden, skal de blot være nemme at komme i og tage af, inden du rammer bølgerne.

Sportssandaler styrker restitutionen

Udover badesandaler og outdoorsandaler er sportssandaler også et populært valg her på siden. Sportssandaler hjælper dig med at restituere mere effektivt efter en dag med mange skridt. Hvis du skal på aktiv ferie eller går meget i hverdagen, er sportssandaler din hjælp til at tanke ny energi til endnu flere skridt og oplevelser.

Sportssandaler er specialdesignet til at forsyne dig med en let og behagelig komfort. Du opnår et sikkert fodfæste. Sportssandalerne har gerne en nubret indersål, der stimulerer dit blodomløb i fødderne. Sportssandaler er gerne konstrueret i slidstærke materialer, der sikrer en lang holdbarhed.

Køb flade sandaler og sportssandaler hos SPORT 24

Vi glæder os over at kunne tilbyde dig så bredt et udvalg af flade sandaler til sport og fritid. Det betyder, at vi kan dække hele familien ind med komfortable og smarte sandaler til skolebrug, arbejde, outdooraktiviteter og ren afslapning. Sportssandalerne sørger for, at du kan dyrke al den sport, du har lyst til, og de flade sandaler giver plads til fri leg; to ting, som vi sætter pris på hos SPORT 24.