Sandaler

319 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 28 af 319 produkter

Stort udvalg af skønne sandaler til hele familien

Foråret og sommeren åbner op for brugen af sandaler til alle mulige aktiviteter. Her på siden finder du et stort udvalg af smarte sandaler til. Udvalget byder på både almindelige hverdagssandaler, badesandaler, flip flops, sporty modeller og sandaler du kan bruge til længere gåture. Du kan med andre ord blive klædt på til dine hverdagsaktiviteter med høj komfort til fødderne.

Modesandaler med høje standarder

Med mere end 200 forskellige modeller har vi sandaler til de fleste fødder og ønsker. Hele familien kan blive klædt på i smarte og velsiddende sandaler. Sortimentet er nøje udvalgt med fokus på:

  • Høj kvalitet
  • Høj komfort
  • Høj slidstyrke
  • Velsiddende fit

Uanset, om du står overfor en udfordrende og eventyrlig vandretur eller venter på at komme ud at nyde sommersolen ved stranden, kan du finde et par sandaler til formålet her på siden. Modellerne har mange looks og forskellige funktioner, der er tilpasset formålet. Går du efter en outdoorsandal, skal du naturligvis have et par, der støtter dig og sidder tæt om fødderne. Skal de med på stranden, skal de blot være nemme at komme i og tage af, inden du rammer bølgerne.

Se vores udvalg af lækre klipklappere til piger og drenge.

Køb dine sandaler hos SPORT 24

Vi glæder os over at kunne tilbyde dig et bredt udvalg af smarte sandaler til hverdag og fritid. Det betyder, at vi kan dække hele familien ind med komfortable og smarte sandaler til skolebrug, arbejde og ren afslapning. Handler du online hos SPORT 24, får du leveret dine varer efter blot 1-2 hverdage, så du lynhurtigt kan blive sommerklar.

Se også vores spændende udvalg af dame sandaler, herre sandaler, børnesandaler, lukkede sandaler, kork sandaler, ZigZag sandaler og vandresandaler.