Salzmann

()

Mest populære produkter

 1. 50%
  Salzmann LED Armband Hanger
  Salzmann Salzmann LED Armband Hanger
  100,00 DKK 50,00 DKK
 2. 50%
  Salzmann 3M Reflective Shoe Lace
  Salzmann Salzmann 3M Reflective Shoe Lace
  60,00 DKK 30,00 DKK
 3. 50%
  Salzmann Reflective Band 2 pcs.
  Salzmann Salzmann Reflective Band 2 pcs.
  80,00 DKK 40,00 DKK
 4. 50%
  Salzmann Reflective Pant Clip
  Salzmann Salzmann Reflective Pant Clip
  60,00 DKK 30,00 DKK
 5. 50%
  Salzmann Reflective Band 4 LEDs
  Salzmann Salzmann Reflective Band 4 LEDs
  80,00 DKK 40,00 DKK
 6. 50%
  Salzmann Reflective Slap Wrap 38x3 cm
  Salzmann Salzmann Reflective Slap Wrap 38x3 cm
  40,00 DKK 20,00 DKK

Salzmann – reflekser til dig, der vil ses

Salzmann er en af verdens største producenter af reflekser til udendørsbrug. Her finder du reflekterende produkter i alle afskygninger fra det kendte mærke. Føl dig tryg med reflekser fra Salzmann.

I sportsbranchen er Salzmann et anerkendt mærke, der oplyser sportsudøveren og sikrer synlighed i trafikken. ”Making People Visible!” er mantraet i virksomheden, og som du selv kan se på de reflekterende, skriggule produktfarver, lever Salzmann op til sit mantra.

Salzmann hjælper alle sportsudøvere på alle niveauer til at dyrke passionen, sporten og fritidsaktiviteten på alle tider af døgnet.  

Designet til optimal komfort og tryghed

Salzmann reflekser er alle designet med fokus på komfort og mobilitet under aktivitet. Samtidig er trygheden og sikkerheden, som de reflekterende produkter skaber, omdrejningspunktet for Salzmann.

Salzmann er autoriseret i brugen af 3M Scotchlite reflekterende materiale, som er højeste kvalitet og anerkendt over hele verden. Mange er produkterne er desuden testet og certificerede under EU regulativer. Salzmann ejer en lang række patenter og er dedikeret til at udvikle innovative produkter, der ser smarte ud og gør sportsudøvere trygge, når de dyrker sport i lav belysning.

Køb Salzmann hos SPORT 24

Hos SPORT er trygheden ved sport alfa omega for, at oplevelsen med sport bliver sjov og tilfredsstillende. Det er vigtigt, at du bliver set i mørket, når du dyrker den sport, du elsker, på det tidspunkt af dagen, der passer dig bedst.

Køb dine Salzmann produkter hos os online eller i din lokale SPORT 24 butik. Vi giver dig en service i topklasse og en levering på kun 1-2 hverdage.