Salomon sneakers til dame

38 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 28 af 38 produkter

Salomon sneakers dame – sneakers med mange lækre features

Med et par Salomon sneakers dame får du et par sko der er velsiddende, har en nærværende pasform samt har en fremragende komfort. Salomon sneakers dame giver dig også utallige andre lækre features som eksempelvis:

  • Mellemsåler fremstillet i let og affjedrende Energycell, der giver dig ekstra stødabsorbering mod skovbunden.
  • Lace pocket, der giver dig en nem og smart opbevaring af snøren øverst i pløsen.
  • Contragrip – en stærk ydersål, der giver dig et optimalt greb mod underlaget.
  • En stabiliserende hælkappe.
  • En antibakteriel, støddæmpende og åndbar indlægssål.
  • En vind- og vandtæt membran.

Dette er blot nogle af de mange lækre features, du kan få med Salomon sneakers dame. Gå ikke glip af de mange lækre features – køb dine Salomon sneakers dame hos SPORT 24 allerede i dag.   

Moderigtige sneakers til damer

Salomon sneakers dame er også mere end blot fodtøj med mange lækre features, du kan bruge på vandreturen og i hverdagen. Det er sneakers der er moderigtige med deres flotte designs. Normalt beskrives et par gode vandresko, som lidt kedelige og ikke altid de pæneste sneakers, hvor meget af fokus har været på funktionalitet. Funktionalitet er dog stadig et kæmpe fokus for Salomon sneakers dame, men mere fokus er nu også blevet lagt på det moderigtige design af skoene. Dette skinner tydeligt igennem og Salomon sneakers dame, er uden tvivl sneakers du kan bruge både i hverdagen på arbejdspladsen, i skolen men stadig også på de lange udfordrende vandreture.

Køb dine Salomon sneakers dame hos SPORT 24

Ved bestilling på SPORT24.DK giver vi dig lynhurtig afsendelse i løbet af kun 1-2 hverdage. Vi giver dig også muligheden for at kunne spore din pakke ved at sende dig en mail, som indeholder pakkens forsendelsesnummer, så du altid kan følge med i hvor dine bestilte varer fra SPORT 24 befinder sig. Udover dette sikrer du dig også 365 dages fuld returret på ubrugte varer i original emballage. Det gælder både når du handler i vores fysiske SPORT 24 butikker og på webshoppen. Så du kan trygt købe dine Salomon sneakers dame hos SPORT 24.

Bliv klubmedlem og få fri fragt

Som klubmedlem hos SPORT 24 giver vi dig muligheden for fri fragt af din levering og vi vedlægger naturligvis en returseddel, så du kan sende tilbage til webshoppen uden beregning. Dette er blot en af de mange fordele, du kan få som klubmedlem. Der er blandt andet også:

  • Du kan deltage i konkurrencer og vinde flotte præmier
  • Du får invitationer til eksklusive events
  • Du kan altid finde dine kvitteringer, hvis du logger ind på din klubkonto

Er du ikke medlem endnu, kan du både hurtigt, nemt og gratis blive det i dag. Skynd dig ind og opret dig gratis som klubmedlem.

Se hele udvalget af sneakers hos SPORT 24.