Salomon GTX

50 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 28 af 50 produkter

Salomon GTX – de vandtætte sko, der er perfekte til vandreture

På de længere gåture er normale sportssko, eller lignende, ikke altid det optimale fodtøj at have på. Normale sportssko har som regel en blød og fleksibel sål, hvilket kan gøre din fod mere træt, fremfor at være behagelig på turen. Du kan med fordel derfor tage på vandretur i et par Salomon GTX, der er sko som kan gøre en mærkbar forskel, når dine fødder er udsat for det store pres, der kan være undervejs på en vandretur. Salomon GTX modellerne har typisk også en stiv sål, der giver god stabilitet til dine fødder undervejs på vandreturen – og skoene er generelt udført i de bedste kvalitetsmaterialer.

En af de største fordele ved at købe Salomon GTX, er som navnet hentyder til, nemlig den vandtætte og åndbare membran. Grunden til at en Gore-Tex membran er lidt bedre end andre vandtætte membraner, er dens små porrer, der udover at sørge for åndbarhed, faktisk er hele 20.000 gange mindre end en vanddråbe. Det vil derfor sige, at du aldrig igen skal bøvle med våde fødder på vandreturen. Så gå ikke glip af dine Salomon GTX – der sørger for at dine fødder altid har det behageligt og er tørre.

Køb dine vandtætte Salomon GTX hos SPORT 24 i dag

Er du på jagt efter et på velsiddende og vandtætte sko til vandreturen, kan du nemt og trygt købe dem hos SPORT 24. Hos SPORT 24 giver vi dig nemlig 365 dages fuld returret på ubrugte varer i original emballage. Det gælder både på webshoppen men også i vores fysiske butikker. Vi sørger også for at du får afsendt dine varer lynhurtigt indenfor 1-2 hverdage. Så køb dine vandtætte Salomon GTX hos SPORT 24 allerede i dag.

Bliv klubmedlem og få fri fragt

Som klubmedlem hos SPORT 24 giver vi dig muligheden for fri fragt af din levering og vi vedlægger naturligvis en returseddel, så du kan sende tilbage til webshoppen uden beregning. Gå ikke glip af de enormt mange fantastiske fordele du kan få som klubmedlem hos SPORT 24. Du kan hurtigt og nemt blive medlem i dag. Skynd dig ind og opret dig som klubmedlem.

God fornøjelse med dine nye Salomon GTX.