☀ UDSALGET fortsætter | Spar op til 50% lige HER > ☀

Reebok

()

adidas

Engelske rødder og pigløbesko

Reeboks rødder kan spores helt tilbage til 1890erne i Holcombe Brook, en lille landsby tæt ved Bolton i England, hvor Joseph William Foster begyndte at producere håndlavede løbesko med pigge. Fosters løbesko er nogle af de første pigløbesko, man overhovedet kender til i historien. Sammen med sine sønner grundlagde han i 1895 J. W. Fosters and Sons, Inc. Virksomheden blev aldrig særlig stor, men dog stor nok til, at der var løbere blandt andet fra det britiske løbehold, som løb med Foster-sko til OL i 1924.

Fittness- og Reebok-bølge rammer USA

1958: Fosters børnebørn grundlagde Reebok efter navnet på en afrikansk gazelle, og kort tid efter overtog Reebok J. W. Foster and Sons, Inc.

1979: Paul B. Fireman opdagede Reebok til en messe for sportsudstyr i Chicago, og han valgte at opkøbe licensen til firmaets produkter i Nordamerika. Reebok U.S.A. var nu en realitet.

1982: De populære aerobicsko ’Freestyle’ kom på markedet. Det var den første sportssko designet specielt til kvinder, og timingen kunne ikke være bedre med den fitness-bølge, der især ramte USA i 80erne.

1980erne: Tennissko, sportstøj, sportssko til børn (Weeboks), basketballsko og volleyballsko blev en del af firmaets sortiment.

1989: Reebok introducerede ”The Pump”, som er en basketballsko med oppustelig kant omkring anklen for yderligere støtte.

1992: Firmaet indgår et samarbejde med golfspilleren Greg Norman og lancerer også hans golfkollektion.

NFL, NBA, NHL og stjerner som Jay-Z og 50 Cent

  • I dag findes Reeboks sko og tøj i op til 170 lande
  • I 2006 blev Reebok opkøbt af adidas, men de fungerer stadig selvstændigt
  • Reebok var en af de første til at lave modesportssko til hverdagsbrug
  • Inden for de sidste 10 år har Reebok været samarbejdspartner med amerikanske NFL (National Football League), amerikanske NBA (National Basketball Association) og amerikanske NHL (National Hockey League)
  • Reebok lavede sammen med basketballstjernen Shaquille O’Neal skoen ’Shaq Attaq’
  • I 2003 lavede Reebok en aftale med rapperen Jay-Z og siden også kendisser som 50 Cent, Lucy Liu og Christina Ricci

Hos SPORT 24 er vi stolte over at kunne præsentere Reeboks amerikanskinspirerede produkter til dig. Det er et mærke med et enormt sortiment af produkter til et væld af aktiviteter. Det store sportsmærke leverer en bred vifte af både klassiske retro modeller samt nyudviklede og super funktionelle produkter. Der er ingen tvivl om, at Reebok hurtigt reagerer på nye trends og dermed altid er i fronten med nye kvalitetsprodukter til dig og dine sportsaktiviteter.