SPAR 20% på ALT* - også i forvejen nedsatte varer | Gælder kun for klubmedlemmer | Shop HER
Q SPORTSWEAR

Q Sportswear

50 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 28 af 50 produkter

Q Sportswear hylder de kvindelige former

Med et mål om at kombinere velsiddende og naturlig pasform med et feminint snit og design er Q Sportswear mærket, der bringer fokus på de skønheder, kvindefiguren indeholder og udstråler. Med Q Sportswear i fitnesstasken er du klar til at indtage fitnesscentret med et kæmpe selvtillidsboost, mens du kan føle dig godt tilpas.

Ægte følelse af velvære med Q Sportswear

En ægte følelse af komfort og skønhed er, hvad Q Sportswear ønsker at give alle seje kvinder, som trofaste møder op i fitnesscentret for at sparke r…. ud af bukserne! Ved at mikse pasform med et feminint look kan du på én og samme tid mærke en følelse af komfort og skønhed, mens du træner.

Q Sportswear er enkle styles med lige dele komfort, bevægelsesfrihed og kvindelighed. Looket er altid afslappet, feminint og ikke mindst sporty.

Q i nakken

Vær stolt af den kvinde, du er. Med et Q i nakkemærket kan du booste din kvindelige stolthed. Q Sportswear har sit eget Q Size System, der gør det nemt at overskue, hvilken størrelse, der er den rette for dig.

Alle modeller er prøvet på ægte Q Sportswear kvinder for at garantere den bedste pasform og størrelsesguide til fitnessbrug.

Køb Q Sportswear hos SPORT 24

Her på SPORT24.DK har vi altid et godt udvalg af Q Sportswear til basisgarderoben; feminin ynde, kvalitet og råstyrke i én samlet pakke.  Følg Q’s størrelsesguide, og find det rette fitnessoutfit til dig. Indtag fitnesscentret med selvtillid og et boost af energi.  Vi glæder os over at kunne hylde den kvindelige figur i selskab med dig og Q Sportswear.