Grundet ekstraordinær travlhed skal du påregne 2-3 ekstra afsendelsesdage

Peak Performance skibukser

10 produkter

Filtrer
Sortering
25%
Peak Performance
DKK 2,000
DKK 1,500
Bæredygtighed32%
Peak Performance
DKK 2,500
DKK 1,700
Bæredygtighed30%
Peak Performance
DKK 2,000
DKK 1,400
Bæredygtighed28%
Peak Performance
DKK 2,500
DKK 1,800
Bæredygtighed28%
Peak Performance
DKK 2,500
DKK 1,800
30%
Peak Performance
DKK 2,000
DKK 1,400
30%
Peak Performance
DKK 2,000
DKK 1,400
Viser 10 af 10 produkter

Peak Performance skibukser – af skiløbere til skiløbere

Når du skal på skiferie, er påklædningen altafgørende for din oplevelse. Iført et par Peak Performance skibukser er du godt kørende under hele turen. De funktionelle kvalitetsbukser sørger for komfort, god stil og mobilitet.

Peak Performance skibukser er designet og produceret af et af de førende brands inden for funktionelt skitøj. Peak Performance blev grundlagt af et par svenske, passionerede skiløbere. Skitøjet er altså designet med en indsigt og erfaring fra pisterne, der gør, at selv de mindste detaljer bidrager til en fantastisk oplevelse. Peak Performance skibukser er ingen undtagelse. Med Peak Performance skibukser er du altid garanteret:

  • Bevægelsesfrihed
  • Slidstærke materialer
  • Funktionelle detaljer
  • Komfort under alle vejrforhold

Tidløst design holder sæson efter sæson

Peak Performance skibukser er en langtidsholdbar investering, som du har glæde af i mange år. Det stilrene og tidløse Peak Performance design sørger for, at skibukserne år efter år vil være hotteste mode på pisterne.

Skibukser fra Peak Performance tilbyder mange muligheder for at style dit skioutfit. Peak Performance skibukser er nemlig så enkle i designet, at de passer til alle skijakker, støvler og dit udstyr.

Køb Peak Performance skibukser hos SPORT 24

Skiferien er et af årets helt store højdepunkter. Hos SPORT 24 er vi vilde med skisporten, og når Peak Performance står bag dit skioutfit, kan det kun blive godt! Derfor er vi glade for at kunne tilbyde dig Peak Performance skibukser og meget mere til en fantastisk skitur.

Du kan bestille dine skibukser fra Peak Performance online hele året. Du vil modtage din vare inden for 1-2 hverdage. Bestil skitøj og -udstyr til hele familien hurtigt og sikkert på SPORT24.DK, eller kom ind i din lokale SPORT 24 butik, når sæsonen står for døren. Du vil møde en venlig og professionel betjening af et kompetent personale.