Peak Performance dunjakke

16 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 16 af 16 produkter

Hold varmen året rundet med en Peak Performance dunjakke

Dunjakker fra Peak Performance er det perfekte valg som en overgangsjakke. Det er en tidsløs klassiker, som nemt kan hives frem fra garderoben i flere år. Jakken har en rigtig god isoleringsevne, da den er designet med samme udgangspunkt som en dyne, hvor luften mellem dynerne er med til at holde kroppen varm. En dunjakke egner sig særligt som overgangsjakke i efteråret og foråret, men kan sagtens fungere som vinterjakke. Dunjakkerne findes i et væld af farver, og du kan matche dem til din personlige til, om du så er til en jakke i neutrale farver, som blå og sort, eller om du vil skille dig ud med en jakke som er iøjnefaldende. Du kan finde et stort udvalg af Peak Performance dunjakker i forskellige designs.  

Varm stil til de kølige dage

Dunjakken giver dig et sporty look, der samtidig er yderst elegant. Når det er vinter, ser man dunjakken mange steder på gaden. Det er en populær form for jakke der både er super moderne og yderst praktisk på samme tid. Dunjakken er elsket af både sportsfolk og mange andre mennesker der har brug for at holde varmen i kolde perioder. Jakken fås i mange forskellige typer og designs, og der er både de helt kraftige jakker der passer til de helt kolde vinterlandskaber hvor man virkelig har brug for at holde varmen, men der er også de mindre kraftige dunjakker, der bruges som de normalt og velkendte hverdagsjakker. Et typisk træk ved mange af de flotte dunjakker er syningerne, der er med til at få jakkerne til at skille sig ud. Du finder dem både med mange smalle syninger eller de store og brede.

Funktionel og praktisk

En dunjakke er desuden meget praktisk, og den har ofte sidelommer eller funktionelle lommer med lynlåse. Nogle dunjakker har en praktisk hætte, som er specielt velegnet til de meget kolde vinterdage. Tværtimod kan en dunjakke grundet sin gode isolering kombineres med alt fra varme striktrøjer til smarte sweatshirts.

Bliv klubmedlem hos SPORT 24 og få gode fordele

Udvalget er stort, kvaliteten er høj og du kan ofte finde gode tilbud. Hos SPORT 24 kan du nemt og hurtigt blive klubmedlem og blandt andet optjene bonus, når du handler – uanset om det er her på SPORT24.DK eller i din lokale SPORT 24 butik. Som klubmedlem får du også fri fragt og retur, når du handler online, så du ikke skal bekymre dig om ekstra udgifter til forsendelse af dine varer.