Grundet ekstraordinær travlhed skal du påregne 2-3 ekstra afsendelsesdage

Paraplyer

2 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 2 af 2 produkter

Smarte og praktiske paraplyer

Med en paraply er du sikret mod regnen, når du færdes udenfor. Om du skal ud at gå en tur i skoven eller ud at lufte hunden, er det altid rart at have en paraply med for at undgå at blive våd. Udover at en paraply beskytter dig mod regn, kan den også anvendes for at beskytte dig mod solens skarpe stråler.  En paraply er let at transportere, og det gør derfor, at den er nem at have med i tasken eller liggende i bilen, så du altid kan finde den frem, hvis regnen skulle falde eller når solen er fremme med et højt UV-indeks.  

Holdbare paraplyer

Selvom at det måske ikke lyder så indviklet at finde en paraply, er der alligevel nogle elementer som er en god idé at overveje inden du køber en paraply.  Når det både regner og vinden er på sit højeste niveau, ser man oftest at paraplyen bliver ødelagt. Derfor er det vigtigt, at du i disse situationer har en paraply, som er modstandsdygtig under blæsende forhold. Hos os kan du finde normale paraplyer og foldbare paraplyer, som alle er af høj kvalitet. Desuden kan du få paraplyer i forskellige mærker, farver og designs.  

Pas godt på din paraply

Når du har anvendt din paraply og den er helt våd, er det vigtigt, at paraplyen er lukket og at den peger nedad mens den tørrer. Det er bedst, hvis du kan lægge din paraply i en paraplyholder eller hvis den kan hænge på en bøjle. Undgå at lade din våde paraply stå slået op på gulvet i badeværelset, da det slider på skærmen.

Vær forberedt til en regnfuld dag

Hos SPORT 24 kan du blive klar til en regnfuld dag med en god paraply i høj kvalitet, der forhindrer dig i at blive våd i løbet af dagen. Find den paraply som passer dig bedst og køb den allerede i dag. Når du handler online på vores webshop, afsender vi din ordre i løbet af 1-2 hverdage. Du har også mulighed for at se online, om produktet er på lager i en butik nær dig og anvende vores Click&Collect mulighed.