Træt af regnvåde jakker og støvler? Se udvalget af lækkert regntøj til hele familien HER >

Pandelamper

(2 produkter)

Pandelamper, pandelygter og andre lyse idéer

Når mørket falder over det danske landskab, så stopper det ikke de fleste løbere, men det kan utvivlsomt siges, at nogle måske føler sig lidt bekymrede, når de begiver sig ud i mørket. Har man nu nok reflekser på? Kan folk overhovedet se mig? Disse bekymringer kan blive afhjulpet – hvis ikke helt fjernet – af en pandelampe, pandelygte eller anden belysning. Og heldigvis har SPORT 24 produktet til dig!

Pandelamper til den kræsne

Hvis du nægter at gå ned på udstyret, så har vi pandelampen til dig. En Silva Trail Runner 3X headlamp, der er lidt ligesom at have sin egen, personlige sol med på løbeturen – bare spændt fast på panden. Silva lampen er kongen blandt pandelamper, og kombinerer lange lysstråler med korte, så du får optimalt lys på din tur. Bedre pandelygte er svær at finde.

Pandelamper med smarte features

Hvis du ikke føler for at spænde en stadionlampe på hovedet, og mindre sagtens kan gøre det, så kan du kigge på vores udvalg af Montson pandelamper, som stadigvæk lyser ruten op for dig, men ikke er helt så voldsomme som andre pandelamper. Hvis du endda køber en Montson Pro 120 Storm pandelygte, så kan du endda bruge den ved hjælp af en motion-sensor, som registrerer dine bevægelser, så du nemt kan tænde/slukke lampen. Det er smart!

Pandelygter en fordel for alle

Alle løbere burde anskaffe sig en god pandelygte. Det øger nemlig din personlige sikkerhed, da bilister og cyklister har en større chance for at se dig komme løbende. Og sikkerheden ved en pandelygte kan ikke underkendes i vintermånederne, hvor mørket føles uendeligt og lidt lys kan komme alle til gode. Heldigvis har vi på vores webshop et stort udvalg af pandelamper, så du altid kan finde lige den, der passer til dig! Ellers kan du også altid komme ned i din nærmeste SPORT 24 butik, hvor vores venlige personale altid står klar til at hjælpe dig med at finde pandelampen, der matcher dit behov.

Vi ses!