Padel udstyr

209 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 28 af 209 produkter

Bliv kampklar med det rigtige padel udstyr

Padel er en rigtig sjov og social sport, hvor du med sikkerhed får både høj puls og højt humør. Men når du skal ud at vise dine evner på padel banen, er det vigtigt at have det rette padel udstyr med. Det udstyr som du vil medbringe, når du skal ud at spille padel vil højst sandsynligt variere fra person til person.

Ingen padel uden et perfekt bat

Når snakken falder på udstyr til padel, er der én ting som vi ikke kan komme uden om, og det er dit padel bat. Der er noget helt særligt i at have dit eget padel bat. Du har selvfølgelig altid mulighed for at låne et, når du er ude i hallen, men hvis du har dit eget padel bat bliver det endnu sjovere at spille padel, netop fordi du kender dit bat fuldstændigt. Når du skal købe et padel bat, er det vigtigt, at du køber en som passer til dit behov. Her er det vigtigt, at du overvejer hvilket niveau du spiller på, herunder om du er nybegynder eller øvet, da valget af padel bat har betydning for dette.

Et andet padel udstyr som du ikke må snyde dig selv for, er padel bolde. Disse bolde som anvendes når du spiller padel ligner i høj grad en almindelig tennisbold. Forskellen på tennisbolden og en padel bold er, at padel bolden er mindre og har et lavere tryk. Hvis du ønsker at få mest ud af dine padel kampe, er dine egne padel bolde med til at gøre en væsentlig forskel for hele dit spil.

Hvis du vælger at investere i dit eget padel bat eller måske allerede har et, vil det også være optimalt at anvende en padel taske. Det er langt nemmere at få plads til det hele i en padel taske der er lavet til formålet, frem for at forsøge at få tingene presset ned i en almindelig sportstaske, hvor håndtaget på battet måske stikker ud. Et alternativ til padel tasken er padel rygsækken, hvor padel battet netop stikker op ad rygsækken.

Andet tilbehør til padel kampen

De mest basale og praktiske udstyr du skal bruge, er nævnt ovenfor. Men som med så meget andet, så ligger den helt store forskel i de små detaljer. Hvis du drømmer om at indtage padel banen med stil, så gøres det bedst ved at have styr på dit tilbehør, så du får den bedste oplevelse hver gang. Andet vigtigt tilbehør er for eksempel padel greb, svedbånd, pandebånd eller noget helt tredje. Et godt greb om dit padel bat er vigtigt for at kunne holde ordentligt fast og opnå en god komfort mens du spiller. Derudover kommer du helt sikkert til at få varmen og sved kan du nærmest ikke undgå, hvorfor et svedbånd helt sikkert også er rart at have ved hånden.
Der findes mange forskellige tilbehør og udstyr til padel, som kan gøre din oplevelse på banen endnu bedre

Stort udvalg af padel udstyr online

Hos SPORT 24 bestræber vi os på at have et bredt udvalg af udstyr til padel. Du kan finde et bredt udvalg af padel udstyr på siden her fra de populære brands. Bestil hurtigt og sikkert online allerede i dag og få fri fragt som klubmedlem. Hvis du er klubmedlem, kan du få fri levering og returnering samt optjene bonus for hver gang du handler hos os. Opret en Klub SPORT 24 konto allerede nu. Husk at du har 365 dages returret og selv bestemmer om du sender retur til webshoppen eller bytter i en af vores mange fysiske SPORT 24 butikker, som du finder landet over.

 

Psst - besøg vores store padel univers, hvor du finder masser af videoer med tips, tricks og inspiration fra padel instruktør Sandy Farquharson fra The Padel School.