SPAR 20% på ALT* - også i forvejen nedsatte varer | Gælder kun for klubmedlemmer | Shop HER

Tennissko

67 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 28 af 67 produkter

Tennissko en forudsætning for godt tennisspil

Når du spiller tennis, er et par rigtige tennissko en vigtig forudsætning for en god oplevelse. Dine tennissko betyder nemlig meget, da du bevæger dig en del rundt på tennisbanen. Dine bevægelser foregår både sideværts, fremad og bagud - samt i hurtige ryk og pludselige retningsskift. Dét stiller store krav til dine tennissko. Det samme gør SPORT 24 og det kan du også roligt gøre. Her på shoppen finder du nemlig et solidt udvalg af lækre tennissko, der perfekt understøtter dine bevægelser på tennisbanen og på den måde hjælper dig med at præstere maksimalt!

En støttende overdel holder din fod på plads

Overdelen på dine tennissko skal være støttende og velsiddende, så den sammen med en stabil hælkappe kan være med til at holde dine fødder på plads. Efter et hurtigt ryk og en opbremsning er det nemlig vigtigt at din fod ikke presser sig ud over selve sålen. Dét hjælper en tætsiddende overdel med støttende stafferinger effektivt med. Derudover er det en klar fordel, hvis overdelen på tennisskoene er fremstillet i et åndbart materiale og eventuelt udstyret med ventilationshuller, så dine fødder holdes tørre og afkølede.

Vælg tennissko med støddæmpende såler

En let og blød mellemsål sørger sammen med støddæmpende elementer for at dine tennissko giver en optimal komfort. Støddæmpningen er desuden yderst vigtig som en skadesforebyggende foranstaltning. Selv om du som tennisspiller hverken løber lange distancer eller hopper særligt meget, er støddæmpningen vigtig, da du typisk udfører dine aktioner med stor kraft, når du bevæger dig rundt på banen. Derfor bør du vælge tennissko med en afbalanceret og let støddæmpning, der skåner dine fødder og ben optimalt.

Ydersålen på dine tennissko er afgørende

Ydersålen på en tennissko skal være fremstillet i et meget slidstærkt materiale, da sliddet netop på sålen er ekstremt stort. Derfor er ydersålen typisk udført i de stærkeste materialer og ofte hentes der elementer og inspiration fra producenter af bildæk. Når du vælger hvilken model du skal spille i, skal du være opmærksom på hvor meget greb der er i sålen. Der er nemlig forskel på hvor godt du skal kunne stå fast i forhold til om du spiller indendørs, på grus eller græs. Når du spiller på grusbaner er det for eksempel vigtigt at du både kan glide og stå fast. Til indendørs brug er det vigtigt med en Non-marking ydersål, der ikke laver mærker på halgulvet. Ofte finder du dog super fine modeller med en såkaldt "allcourt" ydersål, der kan anvendes på alle typer underlag. Nogle ydersåler er desuden forsynet med en praktisk drejezone, der hjælper dig med hurtige vendinger og retningsskift.

Køb dine tennissko hos SPORT 24

Hos SPORT 24 læggers der stor vægt på høj kvalitet. Derfor finder du altid en lang række tennissko i absolut topkvalitet her på SPORT 24's online tennis shop. Når du handler online på SPORT24.DK er du altid sikret høj service, hurtig levering og tennissko i bedste kvalitet. Husk i øvrigt at varer købt på webshoppen uden problemer kan byttes i de mange fysiske SPORT 24 butikker.