Cyber Monday | SPAR 25% på ALT* | Gælder i

Hockey

2 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 2 af 2 produkter

Spil hockey i det gode vejr

Streethockey eller rullehockey er en super sjov måde at spille hockey på, når foråret og sommeren indbyder til leg og konkurrence. Rullehockey kan spilles hjemme på vejen eller mere organiseret i klubber under navnet skaterhockey. Til rullehockey skal du bruge en hockeystav og et par in-line rulleskøjter. Derudover spilles der med enten en lille bold eller en puck særligt designet til rullehockey.

Hockeyudstyr i topkvalitet

Hos SPORT 24 finder du altid et stort udvalg af hockeyudstyr i absolut bedste kvalitet. Så uanset om du søger hockeystave til streethockey eller den helt rigtige puck, kan du her på webshoppen blive ekviperet, så du er fuldstændig klar til at rulle ud på hockeybanen. Både de hockeystave og pucker du finder på SPORT24.DK, er fremstillet i hårdføre og slidstærke materialer, der effektivt hjælper med at sikre en lang levetid. Så tjek roligt det spændende sortimentet ud og gør en rigtig god handel.

Bestil hockeyudstyr online - nemt og enkelt

Når du handler online på SPORT24.DK er du altid sikret en fremragende kundeservice, varer i høj kvalitet, samt en lynhurtig og sikker levering. Hos SPORT 24 får du nemlig sikker og effektiv nethandel, der også indebærer mulighed for at bytte dine varer i de mange fysiske SPORT 24 butikker. Så bestil trygt dit hockeyudstyr på SPORT24.DK - det er enkel og nem nethandel med dine behov i fokus!