Golfhandsker

19 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 19 af 19 produkter

Golfhandsker giver komfort og kontrol

Det er en fordel for dig at spille med en golfhandske for at få det bedste greb på golfkøllen og for at undgå ubehagelige vabler på hænderne. Med golfhandsker kan du få et mere sikkert slag, og undgå at hånden glider, hvis den er lidt fugtig på grund af sved eller regn. Er du højrehåndet, skal du have en golf handske til venstre hånd - er du venstrehåndet, skal du have en golf handske til højre hånd. Det er vigtigt, at din nye golfhandske er i god kvalitet, så du får optimal komfort og den bedste holdbarhed - den allerbedste kvalitet finder du lige her hos SPORT 24.

Golfhandsker med læder giver fremragende greb

De fleste golfhandsker har læder på indersiden for at give et godt greb og for at sikre, at hånden ikke glider. Der findes forskellige typer læder - nogle i blødere kvalitet end andre. En af de fineste typer læder, der anvendes hedder Cabretta og foretrækkes af mange golfspillere. Andre foretrækker de lidt billigere modeller, som også fremstilles i rigtig gode kvaliteter. Derudover findes der allround golfhandsker, som nogle golfspillere foretrækker, da disse oftest kan vaskes, og kan bruges i alt slags vejr.

Vask af golfhandsker

Inden vask bør du sørge for at tjekke vaskeanvisningerne på handsken grundigt. Det er nemlig få handsker med læder, der kan tåle at blive vasket i maskine. Nogle modeller kan vaskes i en vaskepose, mens andre kun tåler håndvask.

Vælg den rigtige størrelse

Ligger du lige mellem to størrelser, skal du tage stilling til, om du vil have golfhandsken til at sidde lidt strammere eller løsere. Det er selvfølgelig en smagssag, men du anbefales at vælge en lidt strammere størrelse, så du er sikker på, at hånden ikke glider rundt i handsken. Det er nemlig meget vigtigt, at den sidder rigtig godt på hånden, og derfor er det typisk den rigtige løsning at vælge den lille størrelse.

Golfhandsker er en investering i dit golfspil

Køb din nye kvalitets golfhandske her på siden og få hurtig levering på kun 1-2 dage. Du kan også besøge de fysiske SPORT 24 butikker, hvor et professionelt personale står klar til at hjælpe dig med at prøve de forskellige modeller, hvis du ikke er helt sikker på størrelsen.