BLACK DAYS | Spar 25% på ALT* - også på i forvejen nedsatte varer | GØR ET KUP

Mest populære produkter

 1. 25%
  Harrows Pirate Softtip Dartpile
  Harrows Harrows Pirate Softtip Dartpile
  170 DKK
  BLACK DAYS PRIS 127,50 DKK

Dartpile

6 produkter

Filtrer
StørrelseVis liste
16 gram
18 gram
23 gram
24 gram
ONESIZE
KønVis liste
Kvinder
(6)
Mænd
(6)
Pris
DKK 130
DKK 400
MærkerVis liste
Harrows
(5)
SØGAARD
(1)
FarverVis liste
Rød
(1)
Sortering
25%
Harrows Softip Club Brass Dartpile
Harrows
DKK 130
BLACK DAYS PRIS DKK 97.5
25%
Harrows Pirate Softtip Dartpile
Harrows
DKK 170
BLACK DAYS PRIS DKK 127.5
25%
Harrows Assassin 80% Tungsten Steeltip Dartpile
Harrows
DKK 400
BLACK DAYS PRIS DKK 300
25%
Harrows Assassin 85% Tungsten Softip Dartpile
Harrows
DKK 330
BLACK DAYS PRIS DKK 247.5
25%
Harrows Genesis Steeltip 60% Tungsten - 23 gram
Harrows
DKK 350
BLACK DAYS PRIS DKK 262.5
25%
Harrows Genesis Steeltip 60% Tungsten - 25 gram
SØGAARD
DKK 350
BLACK DAYS PRIS DKK 262.5
Viser 6 af 6 produkter

Dartpile til både hobby og konkurrence

Er du seriøs med dit dartspil er det af enorm stor betydning at finde de helt rigtige dartpile, som ligger perfekt i hånden, og som du føler dig godt tilpas med. Som hobbyspiller betyder det måske mindre for dig, hvad pilene vejer og hvilken udformning de har. I et hobbyrum deles flere spillere ofte om de samme dartpile og her er vigtige faktorer typisk prisen og holdbarheden. Hos SPORT 24 finder du både dartpile i topklasse til de øvede spillere og pile, der passer perfekt til en afslappet hyggestund i drengeværelset eller fritidsklubben.

Vælg de rigtige dartpile

Der findes rigtig mange forskellige dartpile, både hvad angår udseendet på flights, pilens vægt og hvilken type greb dartpilen er designet med. Hvilken dartpil du skal vælge afhænger mest af alt af, hvilken fornemmelse du har med den enkelte pil. Herunder kan du læse om nogle af de punkter, du med fordel kan være opmærksom på, når du vælger dine dartpile.

 • Vægt
  Begyndere anbefales at spille med pile i vægtklassen 21-24 gram, da du med en utrænet teknik nemmere får en lige flugt med disse. Efterhånden som du bliver mere øvet, kan du med fordel vælge pile med lavere vægt. Dét kræver dog en god teknik, men til gengæld bliver du belønnet med en større præcision.
 • Greb
  Grebet på dartpile kan variere meget. Både i tykkelsen og i forhold til om grebet er designet med et mønster eller ej. Mønsteret er typisk fræset ind i grebet og kan have mange forskellige udformninger. Om du skal vælge det ene eller det andet er en smagssag. Generelt anbefales det dog at vælge et helt glat eller minimalt mønstret greb, hvis du holder meget hårdt om dartpilen. Har du derimod et lettere greb, kan det være en fordel med et mere mønstret og ru greb.

Steeltip eller softtip

Når du skal vælge dine dartpile, er det af helt afgørende betydning, at du tager højde for, hvilken type skive du spiller på. Spiller du almindelig dart, skal spidserne være hårde og fremstillet i stål. Disse kaldes Steeltip. Spiller du derimod elekronisk dart, skal spidserne være blødere og fremstillet i plastic. Disse kaldes Softtip.

Stort udvalg af dartpile i høj kvalitet hos SPORT 24

På SPORT24.DK finder du altid et stort udvalg af dartpile i rigtig god kvalitet. Sortimentet dækker mange forskellige modeller og vægtklasser, så du helt sikkert kan finde præcis dén type, som passer allerbedst til netop din spillestil. I udvalget finder du desuden både steeltip og softtip modeller, så du er dækket ind, uanset hvilken type dart du spiller. Så køb trygt dine dartpile online på SPORT24.DK - her er du nemlig altid sikker på god kvalitet, høj service og lynhurtig levering.