Bemærk: Der kan forekomme 1-2 ekstra afsendelsesdage

Bordtennis tilbehør

39 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 28 af 39 produkter

Det rigtige bordtennis tilbehør gør en forskel

Bordtennis kræver ikke meget tilbehør, men der er dog visse ting, som du med fordel kan investere i, hvis du vil passe godt på battet, som er dit vigtigste værktøj. Her på siden finder du derfor smart og praktisk bordtennis tilbehør, som effektivt hjælper dig med at vedligeholde og bevare battets gode egenskaber.

Bordtennis tilbehør hjælper med korrekt batpleje

God og omhyggelig batpleje er vigtig, hvis du gerne vil bevare dit bats gode egenskaber i lang tid. Belægningen vil nemlig holde bedre og i længere tid, hvis du sørger for at holde det rent og på den måde undgå, at fedt og snavs tærer og ødelægger battet. Her på siden med bordtennis tilbehør finder du derfor renseskum, der effektivt hjælper med at forlænge levetiden på dit bat.

Batetui er en vigtig del af dit bordtennis tilbehør

For at passe bedst muligt på dine yndlingsbats kan det rigtige bordtennis tilbehør hjælpe dig. Du kan nemlig med fordel anvende et batovertræk eller batetui, når du skal opbevare og transportere det til og fra træning. Med et batetui beskyttes dine bats nemlig optimalt mod fugt og stød, ligesom du minimerer risikoen for, at battet får ærgerlige ridser i belægningen.

Bestil bordtennis tilbehør i god kvalitet hos SPORT 24

Hos SPORT 24 finder du et nøje udvalgt sortiment af smart bordtennis tilbehør i god kvalitet, som hjælper dig med at opbevare og behandle dit grej på den helt rigtige måde. Bestil trygt online på webshoppen eller besøg en af de mange fysiske SPORT 24 butikker, hvor du altid er sikker på høj service og professionel vejledning.