⏳ FØDSELSDAGSRABAT: Spar 20%* på alle ikke i forvejen nedsatte varer | Slutter om

Overtræksbukser

57 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 28 af 57 produkter

Praktiske overtræksbukser til hele familien

Der findes ikke noget mere værre end at blive våd og/eller kold, når du er udenfor. Men med et par varme overtræksbukser er du godt klædt på til at trodse kulden og de våde elementer. Du kan kombinere overtræksbukserne med en god vinterjakke og gode holdbare støvler, og så er din vinter- og regnvejrsbeklædning i top. Overtræksbukser kan have et væld af forskellige detaljer, der alle er gode til hvert sit formål. Eksempelvis kan de være vind- og vandafvisende eller ligefrem vandtætte, som er en god egenskab, hvis du skal bruge bukserne til skituren. Med et par overtræksbukser er du helt sikker på at være klar til skiferien eller når dine børn skal lege uden for i regnvejr eller det kolde vintervejr.

Forskellige slags overtræksbukser

Når du skal vælge dine overtræksbukser, er det vigtigt, at du overvejer, hvilket vejr du skal bruge dem i. Overtræksbukser er gode i mange situationer, når vejret er koldt, og du skal opholde dig udendørs. De kan bruges som praktiske vinterovertræksbukser, når du skal ud på kælkebakken, cykle eller gå i sneen om vinteren. Samtidig kan overtræksbukser anvendes som skibukser, når turen går på skiferie. Her kan du især nyde godt af, at overtræksbukser er slidstærke og fleksible, så de kan holde til fald og hurtige bevægelser på pisterne.  

Regnbukser er også nogle fantastiske overtræksbukser, som du kan anvende når vejret er gråt, kedeligt og overskyet. Det er noget af det mest anvendelige overtøj, da de både kan bruges til at cykle i, til gåture, til arbejde og meget mere. Derudover fylder regnbukserne ikke meget og så er de utrolig nemme og hurtige at tage af og på.

Køb overtræksbukser online på SPORT24.DK

Det omskiftelige vejr har gjort overtræksbukser til et must for dem, der elsker at komme ud, ligegyldigt hvad dagens vejrudsigt siger. Brug dem, når du skal ud på vandretur, cykeltur, jagt eller noget tredje, hvor du har brug for at sikre dig, at det våde vejr ikke kommer ind på kroppen og gør det koldt og ubehageligt at være ude i længere tid ad gangen. Om det er overtræksbukser til forår, efterår eller vinter, kan du helt sikkert finde overtræksbukser som du skal bruge. 

Find dine næste overtræksbukser online på SPORT24.DK. Du kan finde overtræksbukser i forskellige modeller og farver til både herrer, damer og børn. Her kan du bestille hurtigt og sikkert online og få fri fragt som klubmedlem. Husk at du har 365 dages returret og selv bestemmer om du sender retur til webshoppen eller bytter i en af vores mange fysiske SPORT 24 butikker, som du finder landet over.