NY AVIS | Find de mange sommervarer til skarpe priser her >

Vandresandaler

122 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 28 af 122 produkter

Gode vandresandaler er forkælelse til dine fødder

Vandresandaler giver dejlig sommerluft til tæerne. Gode vandresandaler er desuden støttende, bløde og udstyret med en komfortabel pasform. Forkæl dine fødder med lækre sandaler i høj kvalitet, til både børn og voksne. Find de bedste sandaler i sortimentet her på siden!

Vandresandaler til aktive fødder

Undgå ømme fødder med de rigtige vandresandaler, som kan forkæle dine fødder, mens du lufter dem på en lang vandretur eller en uges storbyferie. Dine fødder kommer ofte på overarbejde, når ferien skal bruges aktivt. Derfor er kvaliteten af vandresandalerne af største betydning. Det samme gælder, når du skal vælge en model til dine børn. Mange timer i børnehave eller skole, stiller ofte enorme krav til børnenes fodtøj.

Gode vandresandaler er kendetegnet ved at have:

 • En fast og støttende sål med en fleksibel forfod, for effektiv og skånsom fodafvikling
 • Et støddæmpende mellemsåls materiale, som beskytter foden mod underlaget
 • En anatomisk korrekt fodseng med svangstøtte, for optimal støtte
 • En slidstærk ydersål med godt greb i underlaget, for maksimalt fodfæste
 • En blød og støttende overdel, for optimal komfort og hold på foden
 • Reguleringsmuligheder både over vristen og ved hælen, for en perfekt pasform

Vandresandaler på tilbud

Det kan ikke betale sig at gå på kompromis med kvalitet og komfort, når det handler om at finde de rigtige vandresandaler. Er du alligevel interesseret i at finde et par billige vandresandaler, kan du med fordel kaste et blik på vores mange spændende tilbud, hvor du får ekstremt meget kvalitet for dine penge. Du kan nemt finde vores vandresandaler på tilbud ved at filtrere under punktet Pris - eller du kan finde dem lige her.

Husk også at du som Klub SPORT 24 medlem, får adgang til en lang række attraktive medlemstilbud.

Slip tæerne fri!

Dine fødder bærer dig trofast gennem livets ujævne terræn, lige fra du lærer at gå til livets ende. Du skal passe på dine fødder - så giv dem optimale arbejdsbetingelser, mens du nyder den friske luft og solens varme. Dét gør du med kvalitets vandresandaler, hvor pasform og komfort er i top. Lad ikke dine fødder stege i sure, indelukkede sko, men tjek det store udvalg og slip tæerne fri!

Vil du se flere sandaler? Så tjek vores spændende sortiment ud lige her!

Fri fragt og retur som Klub SPORT 24 medlem

Når du shopper vandresandaler online hos SPORT 24, er du sikret hurtig levering og høj service. Vi sender således dine varer afsted i løbet af 1-2 hverdage, så du ikke skal vente længe på din pakke. Derudover giver vi dig hele 365 dages returret på ubrugte varer i original emballage. Om du sender retur til webshoppen eller hellere vil bytte i en af vores mange fysiske butikker, er naturligvis helt op til dig.

Er du ikke i forvejen medlem af SPORT 24 kundeklubben, kan du med fordel melde dig ind allerede i dag. Det er helt gratis at være medlem og det giver dig masser af spændende fordele som eksempelvis:

 • Fri fragt og retur når du handler online
 • Du optjener bonus på alle dine køb
 • Vi gemmer dine kvitteringer online
 • Adgang til attraktive medlemstilbud
 • Invitationer til før-udsalg

Læs mere om de mange fordele og meld dig ind lige her.