UDSALG på tusindvis af varer | SHOP HER >

Trekking skjorter

35 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 28 af 35 produkter

Smarte trekking skjorter til både hverdag og fritid

Trekking skjorterne du finder hos SPORT 24, er typisk med korte ærmer og designet til vandreture i sommerperioden. Modellerne er udført i lette og lækre materialer, som tilbyder en fremragende komfort - både når du er aktiv og når du slapper af. Trekking skjorterne er således ideelle til en lang række formål som arbejde, fritid og til dine ferierejser.

Funktionelle materialer sikrer optimal komfort

For at opnå den bedste komfort under en vandretur i sommervarmen, er det vigtigt at dine trekking skjorter er fremstillet i lette og funktionelle materiale. Det vil sige, at vandreskjorten skal være udført i et svedtransporterende, åndbart og hurtigtørrende materiale. Vandreskjorter med disse egenskaber vil nemlig effektivt hjælper med at holde dig tør, afkølet og godt tilpas, når du er fysisk aktiv.

Vigtigt med en velsiddende pasform

Udover at vandreskjorterne skal være lette og funktionelle, bør du ligeledes vælge en model med en velsiddende pasform. At pasformen er den helt rigtige, betyder nemlig, at trekking skjorten bedre kan følge dine bevægelser og dermed sikre en optimal bevægelsesfrihed. Dét er yderst vigtigt, når du er fysisk aktiv og eksempelvis vandrer i flere timer ad gangen. Vandrer du med rygsæk er det desuden en god idé at vælge en model, som er designet med flade eller ingen syninger på skuldrene. Skuldersyninger kan nemlig give irriterende gnavsår, hvis du går længe med en rygsæk på skuldrene.

Filtrér dig frem til din favorit vandreskjorte

Hos SPORT 24 har vi et stort sortiment og vi anbefaler derfor, at du benytter vores filtreringsmuligheder, som gør det muligt nemt og hurtigt at indsnævre udvalget, så det passer præcis til dine krav og behov. Filtrér eksempelvis på størrelse, mærke eller farve, så du kun får vist de vandreskjorter som du er interesseret i. Det er også muligt at filtrere på prisen, så du kun bliver præsenteret for de varer, der ligger indenfor dit budget. Du kan også vælge kun at se varer der er på tilbud ved at klikke her: vandreskjorte tilbud.

Spændende udvalg af lækre trekking skjorter hos SPORT 24

Uanset om du søger trekking skjorter til mænd eller kvinder, finder du altid et godt og spændende udvalg hos SPORT 24. Sortimentet består af lækre og funktionelle trekking skjorter fra kendte outdoor-mærker, med en enorm viden om de behov, du har som aktivt udendørsmenneske. De trekking skjorter du finder her på webshoppen og i de fysiske SPORT 24 butikker er derfor fremstillet med fokus på både den smarte detalje og det enkle, velfungerende design. Se de mange smarte modeller lige her på siden og køb din favorit online - nemt og bekvemt.

SPORT 24 afsender din vandreskjorte indenfor kun 1-2 hverdage og vi giver dig 365 dages returret med mulighed for enten at sende retur til webshoppen eller bytte i en af vores fysiske butikker. Det gør det nemt og trygt for dig at handle online og som Klub SPORT 24 medlem får du endnu flere fordele. Er du således medlem af vores kundeklub, får du fri fragt og returforsendelse, optjener bonus på dine køb, får attraktive medlemstilbud og meget mere. Du kan læse alt om Klub SPORT 24 og hurtigt oprette dig lige her.