Neymar JR

22 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 22 af 22 produkter

Neymar JR – den brasilianske superstjerne

Hans fulde navn er Neymar da Silva Santos Júnior, men han er bedst kendt som Neymar JR eller bare Neymar.

Neymar slog allerede i en tidlig alder sit navn fast som en af de absolut mest spændende spillere på den store fodboldscene. Han imponerede alle med overlegen teknik, fart og næse for mål i den brasilianske storklub Santos, hvor han som 17-årig fik sin debut i landets bedste række. Neymar gik således i fodsporene på landsmanden og superstjernen Pelé, som spillede hele 17 år i klubben.

Neymar spillede i Santos fra 2009-2013 og noterede sig for 54 mål i 103 kampe. Herefter kunne klubben ikke længere holde på sin guldfugl – FC Barcelona ventede som næste destination.

Neymar bliver en del af MSN i FC Barcelona

Fra 2013 til 2017 spiller Neymar JR 123 kampe for FC Barcelona og scorer imponerende 68 mål. Han indgik i en frygtet, skræmmende og helt uimodståelig fronttrio med kælenavnet MSN – en forkortelse for Messi, Suárez og Neymar. I 2016/17 sæsonen leverede MSN trioen vanvittige 111 mål og 51 assister.

PSG gør Neymar til verdens dyreste fodboldspiller

I 2017 er Neymar JR så klar til nye udfordringer i et nyt land, liga og klub. Superstjernen købes af den franske klub PSG for svimlende 1,65 milliarder kroner, hvilket – på daværende tidspunkt - gjorde den brasilianeren til verdens klart dyreste fodboldspiller. PSG’s nye nummer 10 imponerer heldigvis fra første dag med masser af mål og målgivende afleveringer i både Ligue 1 og Champions League.

Den brasilianske landsholdsstjerne Neymar JR

Siden den 26. juni 2010 har Neymar været en del af Brasiliens landshold. I sin debut scorede Neymar efter 28 minutter i Brasiliens 2-0 sejr i en venskabskamp mod USA. Siden er Neymar JR blevet holdets helt store stjerne og den spiller, som hele den fodboldgale nation sætter sin lid til, når Brasilien går på banen.

SPORT 24 forhandler NJR gear fra Puma

Puma er sponsor for Neymar JR og sammen skaber de sportsgear med de 3 ikoniske bogstaver; NJR, som bl.a. omfatter fodboldstøvler, udstyr og tøj. Hos SPORT 24 er vi stolte af at kunne tilbyde de lækreste Neymar produkter fra Puma. Lad dig inspirere af den brasilianske superstjerne Neymar JR og gå i hans fodspor med udstyr der er verdens dyreste fodboldspiller værdig.