UDSALG på tusindvis af varer | SHOP HER >

Nike tights dame

121 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 28 af 121 produkter

Behagelige Nike tights til damer

Lækre, bløde og komfortable Nike tights, der former sig efter din krop og ikke generer på nogen måde, er et hit hos de fleste. De kan bruges til afslapning på sofaen og til træning i fitnesscenteret. Med et par Nike tights til damer kan du være sikker på, at komforten er helt i top. Du får tights som kombinerer en sporty stil med masser af komfort, og du kan finde disse Nike tights i mange forskellige modeller og farver. Hvis du er meget aktiv udendørs, særligt om sommeren, vil et par korte Nike tights være ideelle. En anden fordel er, at de smyger sig til kroppen, hvilket betyder, at du får et optimalt fit til din unikke figur.

Vælg de korrekte Nike tights

Afhængig af, hvad du skal bruge dine tights til, er det vigtigt, at du vælger de korrekte. Hvis du skal bruge tights til løb, er fordelen ved at vælge de rigtige Nike tights, at du får en mere komfortabel og ubesværet løbeoplevelse. Materialet i Nike tightsene er udarbejdet i et svedtransporterende polyesterkvalitet, som gør at du ikke forbliver våd under din løbetur. Du skal også overveje pasformen af dine tights. Generelt skal tights sidde stramt og tæt til kroppen. På den måde mindsker du risikoen for irritation på huden. Den stramme pasform gør, at du ikke har noget stof, som hænger løst mod lårene og du vil få optimal frihed. Du kan finde Nike tights til damer i forskellige længder afhængig af årstiden. Derfor er det en god idé at have forskellige længder tights til at skifte mellem hen over året.

Nike Pro tights til damer

En af de populære kollektioner, som Nike har lavet når det kommer til tights, er deres Nike Pro tights. Disse tights har et enkelt design, hvilket giver dig masser af mulighed for at skabe dit perfekte look. Nike Pro tights til damer tilbyder en mild grad af kompression, hvilket er en teknologi, der lægger pres om og stimulerer musklerne, øger blodcirkulationen og forbedrer restitutionen. Kompression fås blandt andet i tøj, sportsbind og strømper. Her får du det også i dine tights fra Nike.

Se det store udvalg på SPORT24.DK

På SPORT24.DK kan du finde et bredt udvalg af Nike tights til damer. Her kan du med sikkerhed finde et par tights som falder i din smag. Vi har altid skarpe priser, så du kan helt sikkert gøre et godt køb. Her kan du bestille hurtigt og sikkert online og få fri fragt som klubmedlem. Hvis du er klubmedlem, kan du få fri levering og returnering samt optjene bonus for hver gang du handler hos os. Er du ikke medlem endnu, kan du nemt oprette en Klub SPORT 24 konto allerede nu. Vi afsender din ordre efter blot 1-2 hverdage, så du hurtigst muligt kan komme i gang med at træne i dine nye Nike tights. Husk at du har 365 dages returret og selv bestemmer om du sender retur til webshoppen eller bytter i en af vores mange fysiske SPORT 24 butikker, som du finder landet over.