HUSK at du altid har 365 dages returret hos os. Du kan derfor trygt vente med at bytte eller returnere til butikkerne åbner igen.

Hos SPORT 24 finder du et godt udvalg af Nike tights til børn og her på siden har vi samlet vores sortiment af tights til både piger og drenge. Sortimentet byder på både korte og lange modeller, som kan anvendes til enten træning eller til hverdagsbrug, når stilen gerne må være sporty. Bestil nye Nike tights til børn i dag og modtag dem om kun 1-2 hverdage.

Nike tights til børn

10 produkter

Filtrer
KategorierVis liste
Løb
(5)
Løbetøj
(5)
Håndbold
(1)
Håndboldtøj
(1)
Træning
(6)
Træningstøj
(6)
Padel
(2)
Padel tøj
(2)
Mode
(5)
Modetøj
(5)
StørrelseVis liste
122 - 128
128 - 137
136 - 146
146 - 156
156 - 166
KønVis liste
Piger
(10)
Pris
DKK 125
DKK 300
MærkerVis liste
Nike
(10)
FarverVis liste
Grå
(3)
Hvid
(1)
Sort
(7)
Sortering
Viser 10 af 10 produkter

Lækre Nike tights til piger og drenge

Udvalget af Nike tights her på siden henvender sig mest til piger, men du finder også smarte og lækre Nike tights til drenge. Tightsene er fremstillet i lette og fleksible materialer, som slutter tæt til kroppen og samtidig tillader en fri bevægelighed og masser af mobilitet. Materialerne tilbyder ligeledes gode åndbare og svedtransporterende egenskaber, hvilket sikrer en optimal komfort uanset aktivitetsniveauet.

Køb klassiske og moderne Nike tights til børn online hos SPORT 24

Uanset om du søger klassiske og ensfarvede Nike tights til børn eller du ønsker et par spraglede, printede eller mønstrede børnetights, er det her på siden, at du finder det. Vi tilbyder hurtig levering og har en høj service med blandt andet 365 dages returret, hvor du enten kan sende retur til webshoppen eller besøge din lokale SPORT 24 butik, hvor vi bytter med et smil. Meld dig ind i vores kundeklub, hvor du helt gratis kan blive VIP-medlem og opnå attraktive fordele. Læs mere om kundeklubben og meld dig ind lige her.