NY AVIS | Find de mange sommervarer til skarpe priser her >

Hos SPORT 24 finder du et godt udvalg af Nike tights til børn og her på siden har vi samlet vores sortiment af tights til både piger og drenge. Sortimentet byder på både korte og lange modeller, som kan anvendes til enten træning eller til hverdagsbrug, når stilen gerne må være sporty. Bestil nye Nike tights til børn i dag og modtag dem om kun 1-2 hverdage.

Nike tights til børn

16 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 16 af 16 produkter

Lækre Nike tights til piger og drenge

Udvalget af Nike tights her på siden henvender sig mest til piger, men du finder også smarte og lækre Nike tights til drenge. Tightsene er fremstillet i lette og fleksible materialer, som slutter tæt til kroppen og samtidig tillader en fri bevægelighed og masser af mobilitet. Materialerne tilbyder ligeledes gode åndbare og svedtransporterende egenskaber, hvilket sikrer en optimal komfort uanset aktivitetsniveauet.

Køb klassiske og moderne Nike tights til børn online hos SPORT 24

Uanset om du søger klassiske og ensfarvede Nike tights til børn eller du ønsker et par spraglede, printede eller mønstrede børnetights, er det her på siden, at du finder det. Vi tilbyder hurtig levering og har en høj service med blandt andet 365 dages returret, hvor du enten kan sende retur til webshoppen eller besøge din lokale SPORT 24 butik, hvor vi bytter med et smil. Meld dig ind i vores kundeklub og opnå attraktive fordele. Læs mere om kundeklubben og meld dig ind lige her.