UDSALG på tusindvis af varer | SHOP HER >

Nike Team Club

22 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 22 af 22 produkter

Nike Team Club til dig og familien

Nike Team Club er en fantastisk serie af bløde, afslappende og velsiddende modeller. Få fingrene i en populær og lækker Nike Club hoodie og et par varme sweat pants med en behagelig pasform. Nike Team Club byder på masser af eksklusivitet, velvære og rendyrket komfort.

Nike Team Club Hoodie og meget mere

En af de meget populære modeller fra Nike Team Club er Nike Club Hoodie. En fantastisk hættetrøje som findes til hele familien. I flere farvevalg men med samme fantastiske komfort er Nike Club Hoodie et hit som gave, til sportsnørden og til brug i fritiden. Sportstøj er meget mere end bare sportstøj, og du kan sagtens sætte din Nike Club Hoodie sammen med et par jeans, en nederdel eller et par shorts.

Ud over hættetrøjen består Nike Team Club af sweat pants, track tops, sweatshirts og tilbehør. Alt sammen i en fremragende kvalitet og holdbarhed. Alle modellerne er designet med fokus på bevægelsesfrihed, en behagelig pasform og stilrent design.

Før og efter træning er Nike Team Club fedt!

I mellem arbejde og træning kan du have lyst til at trække i noget andet, langt mere afslappet tøj. Du vil gerne i zonen til at træne, opsamle energi og efter træning; forløse energien i et afslappet outfit. Nike Team Club hjælper dig til at komme i træningszonen og efterfølgende restituere.

Brug også din Nike Team hoodie og sweat pants, når du har en off dag foran fjerneren eller en kort dag på studiet. Det alsidige tøj er altid super smart både til hverdagsaktiviteter, sport og fritid.

Hos SPORT 24 kan du købe Nike Team Club tøj. Vi har et stort udvalg af forskellige modeller med det samme, karakteristiske Nike Team Club look til hele familien. Som klubmedlem får du gratis fragt og retur. Du har mulighed for eksempelvis at prøve størrelser på ungerne og problemfrit sende retur, hvis størrelsen ikke passer.