Grundet ekstraordinær travlhed skal du påregne 2-3 ekstra afsendelsesdage

Her finder du et stort udvalg af lækre Nike T-shirts til hele familien. Sortimentet indeholder alt fra klassiske og enkle designs til moderne modeller med de nyeste trends og masser af farver, print og detaljer. Bestil online nu og modtag din nye Nike T-shirt om kun 1-2 hverdage.

Nike T-shirts

234 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 28 af 234 produkter

En Nike T-shirt til enhver anledning

Her på siden finder du altid et stort og spændende udvalg af lækre og super flotte Nike T-shirts. Sortimentet dækker over både funktionelle modeller til træning og smarte modeller til almindelig hverdagsbrug. Nike er uden tvivl et af de mest populære sportsmærker i verden, og i Danmark er T-shirts med Nikes berømte Swoosh logo også blandt de mest efterspurgte på markedet. Udover et smart design tilbyder en Nike T-shirt nemlig en fremragende kvalitet, som bevarer sine farver og holder faconen vask efter vask. Find din nye yndlings T-shirt fra Nike online her på SPORT24.DK og mærk den gode kvalitet på din egen krop.

Smarte Nike T-shirts til hverdagsbrug

I vores store udvalg af Nike T-shirts finder du masser af skønne modeller til både damer, herrer og børn, så hele familien kan blive klædt på i høj kvalitet med det legendariske Nike logo eller ”Just Do It” grafik på fronten. En klassisk Nike T-shirt til almindelig hverdagsbrug er typisk fremstillet i en blød og lækker bomuldskvalitet, som sikrer en yderst behagelig komfort. Nogle af modellerne er dog udført i en kombination af bomuld og let polyester, der giver en øget svedtransport og gør materialet mere hurtigttørrende, så du uden problemer kan være fysisk aktiv i løbet af dagen. De fleste af vores Nike T-shirts til hverdagsbrug har et klassisk design med korte ærmer og en rund halsudskæring, men du finder også modeller med lange ærmer, T-shirts med V-hals og moderne udgaver med et kortere eller længere design i kroppen. Mulighederne er mange og du kan naturligvis også finde smarte og lækre Nike T-shirts i Plus Size.

Køb en lækker og funktionel Nike T-shirts til træning

Er du ude efter en mere funktionel Nike T-shirt til træning og en aktiv livsstil, er det heller intet problem. Hylderne på SPORT24.DK bugner nemlig af lette, åndbare og svedtransporterende modeller, der med velsiddende og sporty designs, klæder dig perfekt på til intens og sveddryppende fitnesstræning samt løbetræning på varme dage. Nogle modeller har et tætsiddende fit, mens andre er designet med en almindelig pasform, der føles løsere om kroppen. Fælles for alle Nike T-shirts til træning er dog, at de er designet på en måde, der giver dig optimal bevægelsesfrihed, så du ikke bliver hæmmet under dine fysiske aktiviteter. Ofte er det lette og funktionelle polyestermateriale således blandet med elastan, hvilket gør materialet væsentligt mere strækbart, så T-shirten perfekt følger kroppens bevægelser, når du eksempelvis bøjer, strækker og løber.

Få høj kvalitet med en Nike T-shirt

I vores spændende sortiment finder du T-shirts i alverdens farver og der kan vælges mellem flotte, ensfarvede udgaver, der giver et klassisk og stilrent look samt modeller med mere spraglede og sporty grafikker og prints. Uanset hvilket look du ønsker, når du køber en ny Nike T-shirt, er en ting helt sikkert; kvaliteten er altid i top. Når du køber høj kvalitet, kan det mærkes på komforten og det gælder både hvad angår selve pasformen og fornemmelsen af materialet mod huden.

Seje fodbold T-shirts fra Nike

Er du på jagt efter en fodboldtrøje fra Nike, kan du finde et stort udvalg af originale klubtrøjer, landsholdstrøjer og fede spilletrøjer til træning på fodboldbanen lige her. Disse fodboldtrøjer kan naturligvis også benyttes til andre former for træning og til hverdagsbrug, når du ønsker en cool fodboldstil. De flotte Nike T-shirts til fodbold er alle fremstillet i lette og funktionelle materialer, der lader kroppen ånde og som effektivt hjælper med at holde dig tør og godt tilpas under fysisk aktivitet – uanset om du er på fodboldbanen eller ej.

Vælg mellem forskellige serier af Nike T-shirts

Er du glad for en bestemt serie fra Nike, kan du her på siden finde eksempelvis Nike Sportswear T-shirts, Nike SB T-shirts og Nike Dri-Fit T-shirts. Mulighederne er altså mange for at finde den helt rigtige model, som kan opfylde dine krav og ønsker til en ny T-shirt fra Nike. Søger du et mere stilfuldt look, kan du kigge på vores smarte Nike polo T-shirts, som emmer af høj komfort og klasse og giver dig en klassisk hverdagsstil, som aldrig går af mode. Snyd heller ikke dig selv for at kaste et blik på vores store udvalg af lækre og velsiddende Nike bukser.

Nike T-shirts på tilbud

Her på webshoppen kan du altid finde stærke tilbud på Nike T-shirts. Nike leverer som bekendt høj kvalitet og designs i absolut topklasse, hvilket naturligvis har indflydelse på prisen. Med andre ord er en Nike T-shirt ikke blandt markedets billigste. Derfor kan det nogle gange være en fordel at være opmærksom på gode tilbud og slå til, når der er penge at spare. Hos SPORT 24 vil vi gerne forkæle vores kunder, så alle har muligheden for at nyde godt af de mange lækre produkter i vores sortiment. Derfor finder du ofte forskellige gode tilbud og det kan være en rigtig god idé at holde øje med siden jævnligt, da der løbende kommer nye tilbud på webshoppen.

Bliv klubmedlem hos SPORT 24 og få gode fordele

Udvalget er stort, kvaliteten er høj og du kan ofte finde gode tilbud. Så kan det vel ikke blive meget bedre, spørger du måske dig selv. Men jo, der er faktisk flere gode nyheder til dig. Hos SPORT 24 kan du nemt og hurtigt blive klubmedlem og blandt andet optjene bonus, når du handler – uanset om det er her på SPORT24.DK eller i din lokale SPORT 24 butik. Som klubmedlem får du også fri fragt og retur, når du handler online, så du ikke skal bekymre dig om ekstra udgifter til forsendelse af dine varer.

Hurtig og sikker nethandel hos SPORT 24

Har du allerede fundet din nye favorit T-shirt fra Nike, skal du ikke tøve med at lægge den i kurven og gennemføre dit køb. Vi leverer nemlig dine varer efter blot 1-2 hverdage og sætter en ære i hurtig og præcis håndtering af din ordre. SPORT 24 tilbyder desuden hele 365 dages returret, så du har god tid til at beslutte, om du ønsker at beholde dine varer. Du kan enten returnere til webshoppen eller bytte i en af vores mange fysiske SPORT 24 butikker, som du finder rundt om i hele landet. Rigtig god fornøjelse med din nye Nike T-shirt.

Se hele vores udvalg af T-shirts her.