NY AVIS | Find de mange sommervarer til skarpe priser her >

Er du interesseret i et par smarte og velsiddende Nike shorts til børn, er du kommet til det rette sted. Her på siden finder du altid et godt udvalg af lækre børneshorts fra Nike til både piger og drenge. Uanset om du søger sportsshorts, badeshorts eller børneshorts til almindelig hverdagsbrug, har vi hos SPORT 24 et spændende sortiment.

Nike shorts til børn

64 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 28 af 64 produkter

Lette og funktionelle Nike shorts til piger og drenge

Nike laver et væld af smarte shorts til børn og her på siden har vi samlet vores udvalg af skønne modeller. Hovedparten af de Nike shorts til piger og drenge, som du finder her på siden, er fremstillet i super lette materialer med gode åndbare og svedtransporterende egenskaber, der gør dem ideelle til både sportsaktiviteter, aktiv hverdagsbrug og afslappende hyggestunder.

365 dages returret på Nike shorts til børn

De fleste af vores Nike shorts til børn er designet med snøre og elastik i livet for at sikre en optimal pasform, der bliver siddende under fysisk aktivitet. Nogle af modellerne er desuden forsynet med et par lette indertrusser i ventilerende mesh-materiale, mens andre er designet uden. Tjek vores produktbeskrivelser og læs mere om de enkelte Nike shorts til børn, så du kan vælge det helt rigtige par. Rammer du ved siden af med modellen, størrelsen eller andet, skal du ikke fortvivle. Hos SPORT 24 har du altid 365 dages returret og du bestemmer naturligvis selv, om du vil sende retur til webshoppen eller bytte i en af vores mange fysiske SPORT 24 butikker.

Hurtig levering af Nike shorts til børn

Sortimentet af Nike shorts til børn byder på både spraglede modeller, ensfarvede modeller og shorts med flotte grafiske prints. De fleste modeller er designet med en løs pasform, men du finder også tætsiddende shorts, som er yderst velegnede til forskellige former for træning. Bestil et par nye Nike shorts til dit barn i dag og modtag din pakke om kun 1-2 hverdage. Husk at du som klubmedlem får en række fordele hos SPORT 24. Du kan læse mere om dine fordele samt oprette dig hurtigt og nemt lige her.