Nike shorts

93 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 28 af 93 produkter

Nike shorts til sommer og sport

Bliv klar til sommerens solskinsdage med bare ben eller til træningen med et par sportslige shorts. Hos SPORT 24 har vi et bredt udvalg af Nike shorts til både børn, damer og herrer, hvor vi har fokus på funktionalitet og mode.

I vores store udvalg vil du støde på den perfekte kombination af det praktiske og det, som trender lige nu. Dyk ned i det store sortiment, og find netop det, som matcher dine behov.

Find Nike shorts til forskellige formål

Når der tales om sportsmode, så kan du være sikker på at Nike er frontløberen. Nike producerer shorts, som er udviklet i åndbare materialer, der er lette og behagelige at have på og arbejde med. Derfor fungerer de ofte også godt som badeshorts.

Tip: Vil du skabe et stilfuldt look? Så vælg et par blå Nike shorts og afslut looket med et par hvide Nike sandaler, som skaber en flot kontrast til de blå shorts.

Shorts med stil

Det helt unikke ved Nike er deres evne til at designe nye styles, der kan bæres til både sportslige begivenheder, men også til hverdagslooket.

For eksempel finder du stilfulde, sorte Nike shorts til både damer og herrer. De sorte shorts er en klassiker og et hit hos de fleste, eftersom de er helt enkelte og går rigtig godt sammen med en hvid T-shirt i sommermånederne.

Både kvinder og mænd kan blive klædt på med Nike shorts, der findes i mange forskellige designs og farver.

Nike

Nike er et brand, man ikke kan komme udenom, når man snakker om sportstøj og sportsmode. Det er et brand som er innovativt, både når det kommer til teknologier og nye looks. Deres evne til at udforme nye designs, har været med til at give brandet den ikoniske status som de har i dag.

Sådan bliver Nike-produkter fremstillet

De fleste Nike-produkter, herunder Nike shorts, bliver fremstillet med genanvendt polyester som er lavet af genanvendte plastflasker, der er blevet renset og revet i strimler. Herefter bliver det omdannet til granulat, der endnu en gang omdannes til nyt garn i høj kvalitet.

Alt det nye garn, bliver anvendt i Nikes produkter, hvor det sikrer en uovertruffen performance med lavere miljømæssig påvirkning.

Ved at genanvende polyester sørger Nike for mindre spild og mindsker CO2-udledninger med ca. 30% sammenlignet med ny polyester.

Nike shorts – det kan du forvente

Med et par Nike shorts, kan du forvente at få shorts i rigtig god kvalitet, og med lang holdbarhed. Desuden kan du forvente:

  • Et trendy sportslook
  • Shorts som både passer til hverdagslooket, træningen og som badeshorts
  • Åndbare shorts
  • Shorts lavet af genbrugt polyester
  • Høj komfort
  • Velsiddende pasform
  • Breathe-materiale som holder dig tør og afkølet
  • Mesh-detaljer for ekstra ventilering

Nike shorts til sport

Hos SPORT 24 finder du også løbeshorts, håndboldshorts, cykelshorts, fodboldshorts og mange andre typer af shorts fra Nike.

Spiller du fodbold? Så prøv et par Nike fodboldshorts, som er velegnet til dig, der ønsker en velsiddende pasform. Disse modeller er typisk designet med et elastisk kantbånd og fremstillet i et ventilerende materiale, der lader dig forblive frisk og komfortabel under fodboldtræningen. 

Find også golfshorts fra Nike, som har et klassisk look og høj funktionalitet. Disse shorts kan også anvendes som stilfulde hverdagsshorts uden for banen.

Hos SPORT 24 finder du ligeledes lækre løbeshorts fra Nike. Denne type af shorts har et alsidigt design, der både passer til løb samt i fitnesscentret. Med et par løbeshorts fra Nike er du sikret en velsiddende pasform med høj komfort under hele løbeturen.

Bestil dine favoritter online

Du kan bestille Nike shorts på SPORT24.DK med gratis afhentning i en af vores butikker. Vi bestræber os på at afsende alle ordrer indenfor 1-2 hverdage.

Du finder også mange flotte shorts i vores butikker. Vores personale står klar til at rådgive og hjælpe dig, med at finde lige netop det du søger.

Skulle du komme i tvivl om købet, har du 365 dages fortrydelsesret.