Grundet ekstraordinær travlhed skal du påregne 2-3 ekstra afsendelsesdage

Her på siden har vi samlet vores sortiment af små, lækre Nike sandaler til børn – og de er bestemt værd at kigge nærmere på. Med et par børnesandaler fra Nike på fødderne er der nemlig fuld fokus på den bedste komfort via bløde og lette materialer. Pasformen er behagelig og designet på de forskellige Nike sandaler til børn rammer plet til sommerens varme dage. Udvalget byder på Nike sandaler til både drenge og piger – og der er noget for enhver smag.

Flotte og velsiddende Nike sandaler til drenge og piger

Vores sortiment byder på en række forskellige Nike sandaler til børn – hver især med et smart og sommerligt design, som de fleste drenge og piger vil elske. Du finder både Nike sandaler med praktiske velcrolukninger og modeller der er lige til at stikke foden i, enten uden hælkappe eller med en komfortabel elastikstrop ved hælen. Nogle af de lækre Nike sandaler til børn er præget af en flot grafik på overdelen, som giver dem et helt særligt look, mens andre modeller er i en mere klassisk stil med en ensfarvet overdel kun brudt af det ikoniske Nike Swoosh logo.

Beskyt tæerne i et par Nike sandaler til børn

Nogle af de mest populære Nike sandaler til børn er designet med en lukket snude, som giver ekstra god beskyttelse til tæerne. Disse modeller er det oplagte valg til mindre børn, der elsker at være ude at lege. Tæerne kan nemlig ofte være udsatte i et par almindelige sandaler med åben snude, mens de lukkede modeller giver en god tryghed og mindsker risikoen for uheld.

Kort leveringstid og lang returret

Nike sandaler til børn er generelt fremstillet i lette og bløde materialer. Vil du vide mere om de enkelte modeller, kan du med fordel klikke ind og læse produktbeskrivelsen, inden du lægger varen i kurven. Bestiller du et par sandaler her på SPORT24.DK, modtager du din pakke efter 1-2 hverdage. Husk at du har 365 dages returret, hvor du også kan bytte i den nærmeste SPORT 24 butik.