NY AVIS | Find de mange sommervarer til skarpe priser her >

Nike Pro løbetøj

66 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 28 af 66 produkter

Vælg Nike Pro løbetøj til dit løb

Nike Pro løbetøj er en exceptionel kollektion af løbetøj. Det er løbetøj til dig, der ikke går på kompromis med pasformen, kvaliteten og komforten i din påklædning, når du løbetræner. Nike Pro løbetøj er designet til high performance og støtter dine muskler på bedste vis. Din krop gør et imponerende stykke arbejde, når du løber. Den har kun fortjent det bedste outfit. Nike Pro løbetøj er her det naturlige valg.

Nike Pro - Dit ultimative performancelag

Nike Pro er en eksklusiv kollektion fra verdens største sportsmærke Nike. Fordelene ved Nike Pro er primært tre overordnede funktioner:

  1. Bevægelsesfrihed
  2. Svedtransporterende
  3. Termisk regulerende

Iført Nike Pro løbetøj opnår du en ideel frihed til at bevæge dig. Lad kroppen tage dig lige netop derhen, du ønsker. Nike Pro løbetøj føles blot som et ekstra lag hud mod kroppen. En unik konstruktion af tøjet støtter kroppens naturlige bevægelser og eliminerer alle mobile begrænsninger.

En af de største begrænsninger under et succesfuldt løb er sved og fugt, der gør dig kold og klam. Nike Pro løbetøj er designet med Dri-Fit, der hurtigt og effektivt transporterer alt sved og fugt væk fra kroppen, så du forbliver tør og tilpas.

Din kropstemperatur forandrer sig under dit løb. I starten er du kold, men du arbejder dig hurtigt til varmen, og på et splitsekund kan du overophede, hvis ikke dit løbetøj medhjælper til at stabilisere din temperatur. Løbetøj fra Nike Pro er konstrueret med letvægt isolering og zonebestemt ventilation, der sikrer din optimale kropstemperatur fra start til slut.

Find et løbesæt fra Nike Pro

Kvinde eller mand? Rutineret eller nybegynder? Der findes et sæt Nike Pro løbetøj til alle løbere. Det karakteristiske ved Nike Pro løbetøj er:

  • Den tætsiddende pasform
  • Det stilrene look
  • De fleksible materialer
  • Den holdbare kvalitet

Uanset hvilket niveau du er på, har du krav på at få opfyldt de fire ovennævnte karaktertræk, som Nike Pro løbetøj tilbyder dig.

Hos SPORT 24 kan du altid finde et komplet udvalg af Nike Pro løbetøj. Vi har alt fra løbetights til løbeundertøj og løbejakker fra det kendte og anerkendte sportsmærke. Lad dig inspirere, og lad os klæde dig på i Nike Pro løbetøj til dit næste løb.

Hvis du ønsker ny inspiration til sjov og effektiv løbetræning, kan du besøge SPORT 24’s spændende løbeunivers, hvor du kan finde alt om løbetræning – heriblandt masser af interessante blogindlæg og videoguides samt lækkert løbeudstyr, løbesko og løbetøj i topkvalitet.