Nike hylder både det nye og det gamle, når de designer tøj. Det ses ikke mindst i vores sortiment af lækre Nike hættetrøjer til børn, som byder på en super spændende blanding af modeller med noter fra fortiden og kig ind i fremtiden. Dyk ned i udvalget af Nike hættetrøjer til børn her på siden og bliv blæst bagover af de overraskende designs og trygheden i velkendte klassikere.

Nike hættetrøjer til børn

42 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 28 af 42 produkter

Stort udvalg af Nike hættetrøjer til piger og drenge

Uanset om du er til retro eller en mere moderne stil, finder du en lang række smarte og lækre Nike hættetrøjer til piger og drenge i udvalget her på webshoppen. Med en Nike hættetrøje er dit barn sikret høj kvalitet samt masser af fokus på en velsiddende pasform og komfort i topklasse. Nogle modeller er designet med en gennemgående lynlås, mens andre er forsynet med en klassisk kængurulomme på maven. Derudover finder du mange forskellige designdetaljer, som på hver sin måde giver den enkelte model sit helt eget liv. Bliv klogere på de enkelte Nike hættetrøjer til børn ved at læse vores produktbeskrivelser, som du finder ved at klikke på varen.

Bløde og komfortable Nike hættetrøjer til børn

En Nike hættetrøje til børn er typisk fremstillet i en blanding af omkring 80% bomuld og 20% polyester, hvilket naturligvis kan variere en anelse fra model til model. Denne sammensætning af materialerne sikrer en blød og yderst behagelig komfort, som egner sig helt perfekt til almindelig hverdagsbrug og ren afslapning. Nogle af modellerne har desuden en opkradset inderside, hvilket gør trøjen ekstra blød og samtidig en tand mere varm.

Køb Nike hættetrøjer til børn online hos SPORT 24

Hos SPORT 24 er vi stolte over at kunne tilbyde et stort og spændende udvalg af seje, smarte og lækre Nike hættetrøjer til børn. Der er noget for enhver smag og du kan roligt bestille dit barns næste Nike hættetrøje online her på webshoppen. Du modtager din pakke efter blot 1-2 hverdage og du har 365 dages returret, hvor du enten kan sende din ubrugte vare retur eller bytte den i en af vores mange fysiske SPORT 24 butikker.