Nike Free

1 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 1 af 1 produkter

Nike Free følger din fods naturlige bevægelser

At have Nike Free sko få fødderne, er så fortryllende komfortabelt, at du næsten får følelsen af at løbe i bare tæer. Nike Free modellerne er nemlig designet til at følge dine fødders naturlige bevægelser, så skoene ikke hæmmer dine fysiske udfoldelser. Derfor er de helt fantastisk komfortable - både på de korte løbeture, til fitnesstræningen og til hverdagsbrug.

Få mere fart og power

Med de meget populære Nike Free sko på fødderne, får du ekstra fart og power. Skoene er nemlig produceret ud fra visionen om at skabe en sko, der er helt fantastisk let, luftig og behagelig at have på. Derfor har skoene en eminent evne til at følge din fod og give dine skridt en fantaktisk fodafvikling – og dét gør dem særdeles effektive til intervaltræning, både på landevejen og i fitness centret. Intervaltræning kræver, at du konstant skifter tempo, hvilket hurtigt kan blive hårdt i tunge konventionelle løbesko. Nike Free skoene er imidlertid enormt lette og kan derfor give dig ekstra fart og power i hvert eneste skridt.

Mange idrætsudøvere kan derfor opnå store fordele ved at bruge Nike Free til interval træning, hvor man konstant har hyppige og hurtige temposkift. Dét kan nemlig være hårdt for både dine ben og din krop, men med Nike Free får du et par sko, der er:

  • Meget lette
  • Giver tilpas støtte til fødderne og benene
  • Luftige, så fødderne ikke overopheder
  • God stødabsorbering

OBS: Hvis du påtænker at bruge Nike Free som en løbesko, så anbefaler vi, at du kun benytter dem på de meget korte distancer. Disse sko har nemlig ikke den samme stødabsorbering og støtte til svangen, hælen og vristen, som du får med konventionelle løbesko. Skoene er imidlertid fantastiske som fritidssko.

Komfortable letvægtssko – udviklet på baggrund af forskning

Nike Free er fremstillet efter flere års forskning af den menneskelige fod og menneskets naturlige fodafvikling. Ideen fik Nike af en amerikansk løbetræner, som trænede sine elever i barfodsløb. Det var nemlig ikke alle steder, de kunne dyrke løbetræningen i bare fødder – på grund af risikoen for at træde på glasskår, sten og andre ubehagelige genstande. Derfor ønskede man brændende at finde en løsning, hvor man kunne opnå fordelene ved barfodsløb – uden at risikere de skader, der var forbundet med at træde på skarpe genstande i bare fødder. Med udgangspunkt i forskning af den menneskelige fods reaktionsmønstre ved barfodsløb opstod således behovet for en fleksibel sål, der skulle kunne vrides og drejes i alle retninger – for derved at kunne efterligne den frihed fødderne har, når de ikke er lukket inde i en sko. For yderligere at understøtte barfodsløbets frie fornemmelse bliver både sålen og overdelen desuden fremstillet i meget lette materialer, som sikrer at skoen ikke bliver tung. Resultatet blev en meget behagelig sko, som både er fleksibel og komfortabel. Nike Free er siden blevet et kæmpe modehit og bruges i dag ofte som afslappede fritidssko – alt sammen takket være deres behagelige pasform, fleksibilitet og lette vægt.

Nike Free er mere end bare en løbesko

Nike Free er blevet meget mere end en løbesko og træningssko. Mange bruger nemlig ofte de populære Nike Free sko som en del af hverdagspåklædningen, hvor de moderne sko har vundet stort indpas som ”fritidssko” – og de populære modesko bliver ofte fornyet, når Nike producerer dem i nye farver, mønstre og modeller. Nike Free er således ikke længere kun en præstationssko til atleter, men bliver i stigende grad solgt som fashionable modesko. Nike Free er til dig, der ønsker at have sko på fødderne - uden at mærke, at du har fødderne buret inde i en sko.

Stimulerer fødder og ben – ganske automatisk

Selvom du kun bruger dine Nike Free sko som hverdagssko og ikke får besøgt fitnesscentret, så vil skoenes gode fleksibilitet alligevel automatisk stimulere både dine fødder og dine underben. De zone-opdelte Nike Free såler er nemlig designet til at give stor fleksibilitet, som giver dine fødder mulighed for en fri og naturlig bevægelse. Dette aktiverer fødder og underben mere end i ”normale” sko – og påvirker dem positivt, fordi dine muskler, sener og led styrkes ved både almindelig gang og let løb. Den fleksible zone-opdelte sål efterligner med andre ord den fodafvikling, du har, når du bevæger dig rundt i bare fødder – og du bestemmer selv, hvor tæt du vil komme på oplevelsen af ”bare fødder”: Jo lavere nummer (fx 5.0), der står på siden af Free modellen, jo tættere vil oplevelsen være på at have bare fødder.

Giv dine fødder mere frihed

Uanset om du skal bruge et par gode sko til intervaltræning, fitness eller bare gerne vil have et par moderigtige hverdagssko, så er Nike Free et godt valg for dig. De populære sko giver den frihed, dine fødder fortjener – og signalerer samtidig, at du er smart og moderigtig.

Men pas på! Det er meget vanedannende at have Nike Free på fødderne - hvis du først har prøvet et par Nike Free, vil du aldrig mere undvære dem i din garderobe! Bestil dine lækre nye sko lige her på sport24.dk, eller find dem i én af vores mange fysiske butikker. God fornøjelse med dine nye sko!

Hvis du ønsker inspiration til sjov og effektiv løbetræning, kan du besøge vores spændende løbeunivers, hvor du finder alt om løbetræning – blandt andet masser af interessante blogindlæg og videoguides samt lækkert løbeudstyr, løbesko og løbetøj i topkvalitet.