Grundet ekstraordinær travlhed skal du påregne 2-3 ekstra afsendelsesdage

Nike damesko

79 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 28 af 79 produkter

Nike damesko med sporty design

Hos SPORT 24 finder du et væld af lækre og super smarte Nike damesko, der egner sig perfekt til en sporty hverdagsstil. Modellerne er alle fremstillet med fokus på høj komfort og skiller sig ud fra mængden med flotte designdetaljer. Se det store udvalg her på siden og find din næste favorit blandt de mange damesko fra Nike.

Kendt for velsiddende og komfortabel pasform

Et af Nikes kendetegn er den gode pasform, som smyger sig perfekt omkring fødderne. Dette gør sig i den grad gældende på de mange lækre Nike damesko, som vi har samlet her på siden. Overdelene er typisk udført i lette, bløde og åndbare materialer, der er med til at sikre en overlegen komfort, når du er på fødderne mange timer i træk. Blandt de mange modeller finder du både udgaver med en klassisk pløs og udgaver, der er designet med et strømpelignende, pløsløst in-step. Uanset hvilket fit du ønsker, er mulighederne mange.

Fleksible og støddæmpende Nike damesko

Et vigtigt element på dine sko er sålerne. Det er Nike mere end klar over og derfor kan du roligt stikke fødderne i de lækre Nike damesko, du finder her på siden. Generelt er sålerne nemlig lette, bløde og fleksible, hvilket giver dine fødder masser af komfort dagen lang. Nike er særlig kendt for deres støddæmpende Air-teknologi og den fleksible Free-teknologi. Disse to teknologier - som oprindeligt alene var tiltænkt løbesko - er nu at finde i rigtig mange af Nikes hverdagssko. Det kommer dine fødder til gode, da det sikrer masse af mobilitet og fremragende støddæmpning, hvilket i sidste ende hjælper med effektivt at skåne dine fødder.

Nøje udvalgt sortiment af Nike damesko

Hos SPORT 24 er udvalget både stort og godt. De mange Nike damesko her på shoppen er således nøje udvalgt, så du ikke blot har meget at vælge i mellem, men også er sikret kvalitet i topklasse. Vælg din favorit og bestil den trygt hjem – du har naturligvis mulighed for at bytte i en af de mange fysiske SPORT 24 butikker landet over. Er du klubmedlem får du desuden fri fragt og retur, når du handler online på SPORT24.DK.