Nike damesko

68 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 28 af 68 produkter

Nike damesko med sporty design

Hos SPORT 24 finder du et væld af lækre og super smarte Nike damesko, der egner sig perfekt til en sporty hverdagsstil. Modellerne er alle fremstillet med fokus på høj komfort og skiller sig ud fra mængden med flotte designdetaljer. Se det store udvalg her på siden og find din næste favorit blandt de mange damesko fra Nike.

Kendt for velsiddende og komfortabel pasform

Et af Nikes kendetegn er den gode pasform, som smyger sig perfekt omkring fødderne. Dette gør sig i den grad gældende på de mange lækre Nike damesko, som vi har samlet her på siden. Overdelene er typisk udført i lette, bløde og åndbare materialer, der er med til at sikre en overlegen komfort, når du er på fødderne mange timer i træk. Blandt de mange modeller finder du både udgaver med en klassisk pløs og udgaver, der er designet med et strømpelignende, pløsløst in-step. Uanset hvilket fit du ønsker, er mulighederne mange.

Fleksible og støddæmpende Nike damesko

Et vigtigt element på dine sko er sålerne. Det er Nike mere end klar over og derfor kan du roligt stikke fødderne i de lækre Nike damesko, du finder her på siden. Generelt er sålerne nemlig lette, bløde og fleksible, hvilket giver dine fødder masser af komfort dagen lang. Nike er særlig kendt for deres støddæmpende Air-teknologi og den fleksible Free-teknologi. Disse to teknologier - som oprindeligt alene var tiltænkt løbesko - er nu at finde i rigtig mange af Nikes hverdagssko. Det kommer dine fødder til gode, da det sikrer masse af mobilitet og fremragende støddæmpning, hvilket i sidste ende hjælper med effektivt at skåne dine fødder.

Nøje udvalgt sortiment af Nike damesko

Hos SPORT 24 er udvalget både stort og godt. De mange Nike damesko her på shoppen er således nøje udvalgt, så du ikke blot har meget at vælge i mellem, men også er sikret kvalitet i topklasse. Vælg din favorit og bestil den trygt hjem – du har naturligvis mulighed for at bytte i en af de mange fysiske SPORT 24 butikker landet over. Er du klubmedlem får du desuden fri fragt og retur, når du handler online på SPORT24.DK.

Stilfulde Nike sko til damer

Uanset om du står og mangler et par sko til fritiden eller til at gå med på arbejde, kan du med sikkerhed finde et par Nike sko til damer, som falder i din smag. Skoene fra Nike giver dig et sporty look og når du først hopper i skoene, kommer du ikke til at fortryde dit valg. Nike sko er sportsmode til damer når det er allerbedst. Her mødes sport, mode og innovation på fineste vis, når du trækker i de fantastiske sko fra et af tidens største brands.

Perfekte hverdagssko

I dag er det blevet helt normalt at have mere end et par sko stående derhjemme. Det er endda blevet helt normalt at have flere forskellige slags sko til forskellige outfits. På en varm sommerdag vil et par hvide Nike sko være oplagte. Lige meget hvad du står og mangler et par sko til, kan du med sikkerhed finde et par fra Nike. Hvis du er på udkig efter et par sko til hverdagsbrug, er Nike skoene til damer et godt sted at starte. Hos Nike er alting designet med komfort og pasform in mente, som skabes ud fra de nyeste teknikker. Skoene fra Nike giver dine fødder maksimal komfort og en behagelig følelse. Uanset om du skal gå til og fra arbejde eller om du blot mangler et par sko, som kan give dig den ekstra behagelige følelse, når du går rundt på arbejde, er Nike skoene det oplagte valg. Du kan finde et bredt udvalg af Nike sko til damer og finde det par, som matcher resten af dit outfit. Det store udvalg af forskellige modeller, farver og designs gør, at du får mulighed for at vælge det par der giver dig et trendy look.

Find de nyeste Nike sko til damer online

Du kan finde mange forskellige smarte og stilfulde Nike sko til damer online på SPORT24.DK. Her kan du finde de populære Nike sko, som du leder efter. Det er både populære modeller i mange forskellige størrelser, men også de helt nye sko. Gå ikke glip af flere Nike sko når de bliver præsenteret på vores webshop. Uanset om du mangler løbesko, damesko, sneakers eller noget helt andet, så kan du helt sikkert finde de rette Nike sko til dit behov. Du kan bestille dine Nike sko til damer online og få fri fragt som klubmedlem. Husk at du har 365 dages returret og selv bestemmer om du sender retur til webshoppen eller bytter i en af vores mange fysiske SPORT 24 butikker, som du finder landet over.