Nike designer noget af det lækreste sportstøj og modetøj på markedet og med et par Nike bukser til børn, er junior sikret masser af komfort, en yderst velsiddende pasform og en super sej stil. Her på siden finder du et godt udvalg af flotte og funktionelle Nike bukser til drenge og piger, som elsker et sporty og casual hverdagslook.

Nike bukser til børn

23 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 23 af 23 produkter

Stort udvalg af Nike bukser til piger og drenge

Med et par Nike bukser til børn er stilen lagt og her på siden finder du masser af smarte modeller til både piger og drenge. Der er mange forskellige typer af Nike bukser og uanset om du søger et par klassiske joggingbukser i bomuld, et par smalle polyesterbukser i cool fodboldstil eller noget helt tredje, er du garanteret høj kvalitet.

Smarte og praktiske detaljer

De fleste Nike bukser til børn er designet med snøre og elastik i livet, hvilket sikrer en velsiddende og komfortabel pasform uanset barnets aktivitetsniveau. Derudover er de typisk udstyret med praktiske lommer i siderne og det klassiske Nike Swoosh logo på låret. Ved anklerne kan børnebukser fra Nike være forsynet med enten ribafslutning, elastikkant eller en lynlåsåbning alt efter hvad de skal anvendes til og hvilken stil dit barn ønsker.

Køb nye Nike bukser til dine børn hos SPORT 24

Sortimentet af Nike bukser til børn hos SPORT 24 er varieret og du finder noget for enhver smag til både piger og drenge. Dyk ned i udvalget og vælg dine favoritbukser fra Nike, så dit barn kan få den helt rigtige stil og masser af komfort hele dagen igennem. Vi sender dine varer afsted, så du modtager dem efter 1-2 hverdage fra du har bestilt dem. Husk at du hos SPORT 24 har 365 dages returret, hvor du enten kan sende retur til webshoppen eller bytte i en af vores fysiske butikker.

Se hele vores sortiment af bukser.