⏳ FØDSELSDAGSRABAT: Spar 20%* på alle ikke i forvejen nedsatte varer | Slutter om

New Balance løbesko

45 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 28 af 45 produkter

New Balance løbesko – Born to move

Hvis du drømmer om at gennemføre et maraton eller ”bare” tager dig til takke med de ugentlige småløbeture, har New Balance et helt klart bud på, hvilke New Balance løbesko der vil være bedst egnet til dig. Du er altid garanteret den bedste komfort og funktion, uanset hvor meget og hvor langt du bevæger dig på din løbetur.

Filosofien bag New Balance løbesko er den amerikanske sportsvirksomheds tro på, at vi er født til at bevæge os – born to move, og at ikke to par fødder er ens. Derfor leverer New Balance altid de bedste løbesko på et individuelt niveau, hvor de differentierer sig på markedet ved at fremstille sko i fire forskellige skobredder.

En rejse gennem 100 år med New Balance løbesko

Det var William J. Riley, der i tidernes morgen satte ild til en gnist, der siden har bredt sig som en steppebrand på den internationale løbesko scene. Amerikaneren etablerede New Balance i Boston og lavede sin første løbesko til Boston løbeklub. Dengang bestod virksomheden af seks medarbejdere, der producerede 30 par New Balance løbesko om dagen, i dag er det antal eksploderet, og de seks medarbejdere er blevet til godt og vel 5000 spredt over hele verden.

Desuden kan New Balance tilføje på CV’et, at de er verdens første til at fremstille en rillet sål til løbesko, hvilket er en bedrift i sig selv, som har forbedret løbeoplevelsen for alle typer løbere.

New Balance løbesko laver numre

Det har altid været sådan, at New Balance løbesko er døbt med et særligt nummer. Nummersystemet stammer fra gamle traditioner, og fortæller, hvilken New Balance løbesko du har med at gøre. 1260 er eksempelvis løbesko, der henvender sig til dig med moderat pronation, og Zero er neutrale løbesko. Andre numre indikerer, hvorvidt der er tale om New Balance løbesko til konkurrence, terræn eller adventure race.

Nummersystemet strækker sig også over virksomhedens øvrige skokollektioner, hvor eksempelvis 574 er nummeret for den ikoniske New Balance sko i ruskind med rillet sål.

Målet for New Balance løbesko er at få dig i mål

Iført New Balance løbesko kan du føle dig sikker på, at løbeskoene er fremstillet med særlig omtanke for dig og dine personlige mål. New Balance favner bredt og omfavner løbere, der blot ønsker en sund og aktiv livsstil og løbere, der går all in på atletiske rekorder, podiepladser og medaljer.

Hos SPORT 24 kan vi stolt præsentere et bredt udvalg af New Balance løbesko for dig, der løber 2 kilometer og dig, der løber 42. Du er born to move.

Hvis du ønsker inspiration til sjov og effektiv løbetræning, kan du besøge vores spændende løbeunivers, hvor du finder alt om løbetræning – blandt andet masser af interessante blogindlæg og videoguides samt lækkert løbeudstyr, løbesko og løbetøj i topkvalitet.

Se vores udvalg af New Balance 1080.