New Balance Fresh Foam

33 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 28 af 33 produkter

New Balance Fresh Foam

Giv dig selv og dine fødder, en ny hverdag med et par New Balance Fresh Foam. Skoen er en topmodel fra New Balance, hvad angår løbesko, og tager komfort og hurtighed til et helt nyt niveau.

Skoen fra New Balance går heller ikke på kompromis med den gode åndbarhed, som giver dine fødder det bedste klima på vejene, når intensiteten stiger. Skoen har desuden en tæt pasform, som betyder, der er en skøn føling mellem fod og sko, hvilket giver en let og naturlig bevægelse.

Skoen fuldendes med den innovative og stødabsorberende Fresh Foam, som er en mellemsål, der er perfekt til løb, træning og lange gåture. Derfor er du sikret sko, der sidder perfekt og tager højde for din individuelle træning.

New Balance – smarte sko alle har råd til

New Balance blev oprindeligt etableret i 1906 i USA af William J. Riley. I dag er brandet kendt for det ikoniske ”N” som deres logo, og New Balance er kendt for sine sneakers, der lever op til nutidige trends og efterspørgsel.

Succesen for New Balance tog for alvor fart tilbage i 1961, hvor de lancerede deres første løbesko, Trackster. De blev et kæmpe hit i hele verden blandt løbere, eftersom de havde en tilpasset pasform.

New Balance designer også en masser andre produkter inden for sport, som kombinerer funktion og mode, der giver dig en perfekt blanding af teknologi og stil.

Fresh Foam til børn

Du finder også New Balance Fresh Foam til børn, der er designet i et sporty look og med elastiksnøring, der gør det nemt for børn at komme i skoene og ud ad døren.

Fresh Foam kan bruges til både udendørs leg, gymnastik og løb og sikrer at dit barn får en behagelig oplevelse, idet skoene har en behagelig komfort.

New Balance hos SPORT 24

På SPORT24.DK har du mulighed for at pifte din garderobe op med nye sko og meget andet sportstøj fra det ikoniske mærke New Balance.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Du kan også besøge os i en af vores mange butikker og se udvalget af sko og sportstøj fra New Balance. Vores dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe dig!

Se hele sneakers udvalget hos SPORT 24.