Sweatshirts

146 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 28 af 146 produkter

Hold varmen i god stil med en smart sweatshirt

Med en moderne sweatshirt i en lækker, blød kvalitet, er du sikret en fantastisk komfort - og en behagelig måde at holde overkroppen varm og tilpas på. Sortimentet er stort og spændende, og her på shoppen finder du et væld af smarte og komfortable sweatshirts i absolut topkvalitet. Der er noget for enhver smag, og uanset om du er til enkle designs, farverige modeller, grafiske mønstre eller store prints, kan du helt sikkert finde din nye yndlings sweatshirt her hos SPORT 24.

Forskellige varianter

En sweatshirt er en klassisk beklædningsgenstand, som findes i et hav af forskellige smarte designs. De mange forskellige sweatshirts giver dig mulighed for at klæde dig varmt på - og samtidig have en cool og casual stil. Når du skal vælge, hvilken model du foretrækker, skal du være opmærksom på, at der findes disse forskellige varianter:

  • Klassisk sweatshirt med og uden lynlås
  • Hættetrøje med og uden lynlås
  • Lette og svedtransporterende modeller
  • Kraftige og isolerende modeller med en varm, opkradset bagside

Klassiske sweatshirts

En klassisk sweatshirt er designet med rund hals og er forsynet med ribafslutning i den nederste kant, ved håndledende og i halsen. Derudover vil den typisk være opkradset på indersiden for at sikre en blød og varmende effekt. Modellerne har et stilrent look, men kan sagtens være forsynet med et iøjnefaldende print eller broderi. Er du til klassiske sweatshirts fra nogle af markedets mest populære mærker, kan du tjekke vores sider ud med Nike sweatshirts, adidas sweatshirts og Champion sweatshirts og eventuelt kombinere med et par lækre joggingbukser.

Lette sweatshirts til hverdag og sport

De lette og svedtransporterende sweatshirts er som regel fremstillet i tynde, syntetiske materialer. Dét tillader ud over den svedtransporterende effekt også en høj grad af åndbarhed, hvilket giver en fremragende komfort. En sådan sweatshirt er ideel til hverdagsbrug, men kan også sagtens anvendes til aktiv fritid og sportsaktiviteter.

Kraftige og isolerende modeller

De kraftige og isolerende sweatshirts er typisk fremstillet i en blanding af bomuld og polyester, der sikrer en blød fornemmelse og effektivt lader dig holde varmen, når kulden falder på. Disse modeller er perfekte på årets kolde måneder, eller når du skal ud på en kølig forårs- eller sommeraften.

Med eller uden lynlås

Både den klassiske sweatshirt og hættetrøjen bliver designet i udgaver med og uden gennemgående lynlås på fronten. Om din sweatshirt skal have lynlås eller ej er en smagssag og et spørgsmål om stil. Herudover kan modellerne være forsynet med en kængurulomme på fronten, som enten er gennemgående eller opdelt i to alt efter om du vælger en model med lynlås eller ej.

Høj kvalitet og velsiddende pasform

Du finder både sweatshirts og hættetrøjer med enkle og afdæmpede designs, men også modeller med store logoer, flotte broderier eller farverige prints. Fælles for alle de lækre sweatshirts her på siden er dog den høje kvalitet og den velsiddende pasform, der sikrer dig en optimal komfort til både hverdag, fritid og sport.

Sweatshirts på tilbud

Elsker du kombinationen af super skarpe priser og høj kvalitet, er SPORT 24 det helt rette sted at købe din nye sweatshirt. Her på webshoppen finder du nemlig altid fantastisk lækre sweatshirts på tilbud, så du kan blive klædt smart og godt på - uden at skulle have den helt store pung op af lommen. Ønsker du kun at få vist udvalget af nedsatte sweatshirts, kan du vælge det i vores prisfiltrering eller klikke her: sweatshirts på tilbud.

Kæmpe udvalg hos SPORT 24

Mangler du en smart sweatshirt tilbyder SPORT 24 dig et overvældende udvalg af lækre modeller til både damer, herrer og børn. Her på webshoppen og i de mange fysiske SPORT 24 butikker finder du nemlig sweatshirts i alle afskygninger og til alle tænkelige formål. Køb din sweatshirt nu og bliv klædt smart på til både hverdag og fritid.

Sweatshirts og hættetrøjer er naturligt i familie med hinanden. Ønsker du inspiration til en ny hættetrøje, kan du finde vores mest populære mærker herunder.

Nike hættetrøjer

adidas hættetrøjer

Puma hættetrøjer

hummel hættetrøjer

Du kan også se hele vores udvalg af trøjer og bluser eller dykke ned i vores sortiment af joggingtøj samt blive inspireret af Nike Sportswear kollektionen. Se også vores udvalg af adidas bluser til børn og hummel bluser til børn.