SPAR 20% på ALT* - også i forvejen nedsatte varer | Gælder kun for klubmedlemmer | Shop HER

Knickers

5 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 5 af 5 produkter

Kom i sommerhumør med moderne knickers

Moderne knickers til sommerbrug er den perfekte løsning, når du din stil skal være både smart, sporty og stilfuld. Capri modeller giver dig nemlig en super flot sommerstil, der både giver dig fremragende komfort og et moderne look - uanset om du er på arbejde eller holder fri. Så træk i dine knickers og kom i det helt rigtige sommerhumør!

Capri længde giver dig høj komfort og et smart look

Knickers er en smart mellemting mellem shorts og lange bukser. Ofte bliver de omtalt som capri eller ¾-bukser, som er en reference til den afkortede længde i forhold til en almindelig lang model. Netop denne længde gør knickers fantastisk alsidige, da det giver en rigtig fin kombination af høj komfort og et super smart look. Capri-længden giver en behagelig ventilation og tillader samtidig solens dejlige stråler på dine underben. Dét sikrer et mere stilfuldt og klassisk look end med helt korte bukser.

Alsidige knickers med fokus på pasform og komfort

Typisk er knickers - eller capri bukser - fremstillet i lette og åndbare materialer, som gør dem ideelle til både arbejde, afslapning og aktiv fritid om sommeren. Derudover er de ofte forsynet med knap og lynlåslukning på fronten, samt praktiske bæltestropper i livet. Dét giver modellerne et stilfuldt snit og sikrer samtidig en yderst behagelig og velsiddende pasform.

Spændende udvalg af smarte sommerknickers hos SPORT 24

Uanset om du søger ¾ bukser til damer eller herrer, finder du altid et spændende udvalg på både SPORT24.DK og i de mange fysiske SPORT 24 butikker. Sortimentet består af lækre capri modeller i lette og behagelige materialer, som alle er fremstillet i absolut topkvalitet. Bestil online her på webshoppen - du får lynhurtig levering og sikker nethandel.